Technisch Consultant Lias software

Wat ga je doen?
Wil jij als Technisch Consultant onze opdrachtgevers helpen verder professionaliseren? En ben jij in je element op een uitdagende plek waarbij je verantwoordelijk bent voor de succesvolle implementatie van onze leidende oplossingen op gebied Planning & Control? Onze opdrachtgevers liggen verspreid over heel Nederland, vooral binnen de overheid. Dat maakt deze functie extra uitdagend en interessant.

Wat je vol trots aan je vrienden vertelt:
Als Technisch Consultant bij Inergy richt je je met name op een vlekkeloze installatie en configuratie van onze software-oplossing LIAS Enterprise. Hiervoor is het ook noodzakelijk dat je de financiële werkprocessen bij onze klanten goed begrijpt en kunt vertalen naar een optimale inrichting van onze software. Je zult nauw samenwerken met de functionele consultants en overige projectleden.

Het betreft een hands-on functie waarbij je verantwoordelijkheden snel groeien. De werkzaamheden vinden veelal plaats bij onze opdrachtgevers op locatie.

Heb jij het in je?

 • Je bent een zelfstandig opererende technische consultant met affiniteit voor de bedrijfsprocessen en software technologie,
 • Je bent analytisch en hebt een probleemoplossend vermogen,
 • Je bent een doener, werkt graag in teamverband maar ook zelfstandig,
 • Je hebt de wil om te leren en om je kennis te delen met collega’s,
 • Je bent veel op locatie bij klanten in verschillende regio’s en hebt een  hoge reisbereidheid,

Jouw vaardigheden:

 • Een afgeronde HBO werk en denkniveau. Liefst met een opleiding in een relevant gebied (bijv. technische informatica, data enginering),
 • Ruime werkervaring als technisch consultant,
 • Servicegerichte werkhouding, je denkt altijd een stap vooruit,
 • Kennis van SQL/ dataextractie,
 • Affiniteit met de overheidsmarkt en de andere markten waar onze software wordt ingezet,
 • In bezit van Rijbewijs B,

Wie zijn wij?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.

Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt en een gratis verzorgde lunch en fruit. Daarnaast kan je, als je het durft, na de lunch meedoen aan een zeer fanatiek potje tafelvoetbal.

 

 

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande formulier kun je direct solliciteren.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Lisette van Cortenberghe

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Lisette van Cortenberghe.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Lisette van Cortenberghe via lisette.van.cortenberghe@inergy.nl