Test Engineer

Wat ga je doen?
Ligt jouw passie bij het verbeteren van softwareproducten door het opzetten en uitvoeren van testen volgens de laatste testtechnieken en wil jij onze producten helpen verbeteren? Dan is dit de vacature voor jou!

Als test engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en verbeteren van de testmethodiek die binnen onze projecten wordt gebruikt. Daarnaast help je bij het opstellen, uitvoeren en automatiseren ervan. Hierbij werk jij nauw samen met de product owner en het scrumteam.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren test engineer, die goed in een team kan opereren; jij weet hoe je risicoanalyses maakt en deze vertaalt naar testplannen en deze kan uitvoeren.

  • Je hebt een aantal jaren ervaring met testprocessen en het testen van complexe webapplicaties
  • Je bent bekend met de laatste testmethodieken
  • Je weet een gefundeerde keuze te maken over welke testen geautomatiseerd moeten worden en welke handmatig uitgevoerd moeten worden
  • Je hebt ervaring met geautomatiseerd acceptatie testen met Selenium
  • Ervaring met Postman is een pré
  • Je bent een echte teamspeler maar kan ook zelfstandig opereren
  • Je hebt passie voor (geautomatiseerd)testen
  • Je bent stressbestendig en behoudt ook onder hoge druk oog voor detail

Wie zijn wij?
Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.
Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt en een gratis verzorgde lunch en fruit. Daarnaast kan je, als je het durft, na de lunch meedoen aan een zeer fanatiek potje tafelvoetbal.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande formulier kun je direct solliciteren.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Lisette van Cortenberghe

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Lisette van Cortenberghe.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Lisette van Cortenberghe via lisette.van.cortenberghe@inergy.nl