Young Professional Program

 

Bijna afgestudeerd en op zoek naar wat jij gaat doen met jouw (technische) studieachtergrond? Of ben je een starter die zich verder wilt verdiepen op het gebied van BI? Word jij blij van termen als ‘big data’, ‘machine learning’ en ‘cloud’? Dan is dit programma iets voor jou!

Begin september start ons ‘Young Professional’ programma. Je krijgt als onze nieuwe dataheld een kickstart op het gebied van Artificial Intelligence, Datawarehousing en Analytics. Je gaat je binnen deze gebieden voornamelijk richten op de nieuwste technologieën, zoals Snowflake en Azure. Daarnaast leer je technieken zoals ETL en SQL. Via projecten, masterclasses en persoonlijke coaching helpen wij jou ontdekken waar jouw hart ligt, zodat je na de eerste 4 maanden van het programma in dat team kan aanhaken. Jij hebt dus zelf de controle over het pad wat je gaat bewandelen.

Wat kan je verwachten:

Wij bieden een compleet programma verdeeld over 4 kwartalen waarin je samen met je mede ‘Young Professionals’ opdrachten uitvoert, masterclasses volgt en coaching krijgt.
Ook ga je met het YP-team op een studie/teambuildingreis. Tijdens deze trip leer je hoe het is om te (over)leven in de “harde wereld buiten” door samen te werken.

Na 9 maanden heb je een flinke dosis kennis over BI op zak en heb je als het goed is een beter beeld van welk team het beste bij jou past. Wij geloven in persoonlijke ‘customized’ carrière paden, maar een aantal voorbeelden van wat je na de allround periode zou kunnen doen:

 • Data Developer: jij bent onze bouw-held en ontwerpt, bouwt en neemt verantwoordelijkheid voor complexe data integratievraagstukken en gebruikt hierbij voornamelijk Snowflake, Azure services (SSIS en SQL Server) voor ETL of C# om data van IoT devices te verwerken.
 • Data Scientist: jij beantwoordt business vragen van de klant vanuit data m.b.v. jou skills op het gebied van statistiek, modellen en effectief communiceren. Hiermee creëer je waardevolle inzichten die onze klanten helpen data gedreven beslissingen te nemen. Je werkt voornamelijk met Python, R, Azure en SSAS. Zodra we samen de beste plek voor jou hebben gekozen zal je aan het volgende deel van het programma beginnen, waar we jou door middel van functie specifieke trainingen en meedraaien in projecten met onze slimme seniors klaarstomen voor jouw gekozen pad.

Wat bieden we je?

 • 2-jarig arbeidscontract, met de optie tot een vast contract;
 • Vast bruto maandsalaris van 2750,- per maand, plus 8% vakantiegeld;
 • Jaarlijkse salaris verhoging na het behalen van jouw doelen;
 • Keuze uit een leaseauto of mobiliteitsbudget;
 • Keuze uit een Mac of Dell laptop en een telefoon van de zaak (100% data vergoeding);
 • Tenslotte hebben wij de lekkerste koffie en krijg je gratis lunch en fruit op kantoor voor de broodnodige energie!

Heb jij het in je?

Jouw drive en innoverende spirit vul jij aan met sterke communicatieve vaardigheden en daarnaast herken jij je in het volgende profiel:

 • Je hebt (bijna) een hbo of wo opleiding afgerond richting Informatica, bedrijfskundige informatica, econometrie of een vergelijkbare studie afgerond.
 • Je bent per september fulltime beschikbaar.
 • Je hebt je rijbewijs B en bent bereid om te reizen naar klanten.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Wie zijn wij?

Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project. Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Enthousiast geworden? Mooi! Wij ook. Heb jij zin om met ons door middel van dit programma de wondere wereld van Big Data en Analytics te gaan veroveren? Klik op de solliciteer knop en dan zien we elkaar snel in Woerden, met die lekkere kop koffie.

Kom jij ons team versterken?

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Marlies Vernhout

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Sam de Zoete.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Marlies Vernhout via marlies.vernhout@inergy.nl