Artificial Intelligence: laat zelflerende technologie voor je werken!

Artificial Intelligence ingewikkeld? Dat valt wel mee! Het is technologie die op basis van data uit verschillende bronnen zelf actie onderneemt. En vergis je niet: het kan van grote waarde zijn voor jouw bedrijf, bijvoorbeeld door een buitengewone klantbeleving, efficiëntere medewerkers en doeltreffende dagelijkse operatie.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Dit is Artificial Intelligence door Inergy

  • Stoom jouw bedrijf klaar voor Artificial Intelligence
  • Verbeter jouw product, dienstverlening en klantbeleving
  • Werk efficiënter

Wat jij van ons kan verwachten

01. Stoom jouw bedrijf klaar voor Artificial Intelligence

Artificial Intelligence is niet in één begrip te vatten. Zie het als een computer die in staat is menselijke intelligentie te imiteren en niet via een vast patroon te acteren. AI is in staat te anticiperen, leren, redeneren en in staat menselijke cognitieve eigenschappen te kunnen uitvoeren. Uiteindelijk is het een combinatie van slimme technologieën die grote hoeveelheid data kan begrijpen, patronen kan herkennen en verbanden legt om vervolgens beslissingen te nemen. Ook is AI in staat te leren en zichzelf constant te verbeteren.
Om Artificial Intelligence en Data Science in te kunnen zetten, moet een organisatie daar wel klaar voor zijn. Niet alleen vanuit de techniek maar ook vanuit de business.  Inergy helpt bedrijven daarbij. Met AI kan je een product of dienst echt slimmer, sneller en relevanter maken. Het begint allemaal met het plaatsen van de juiste data in een innovatieve-omgeving. Bijvoorbeeld de Microsoft Azure cloud. Daarna worden de juiste technologieën ingezet om artificial intelligence te maken. Denk hierbij aan machine learning en deep learning modellen of cognitive services zoals het kunnen verwerken van videobeelden of foto’s. Met managed data services faciliteren we de mogelijkheid om deze modellen echt onderdeel te maken van jouw bedrijfsvoering.

02. Verbeter jouw product, dienstverlening en klantbeleving

Artificial Intelligence verbetert jouw product, dienstverlening en daarmee de complete klantbeleving. Een voorbeeld: een klant heeft een beschadigd product en vraagt een reparatie of vervanging aan. De klant neemt een foto van het beschadigde product en stuurt het naar jouw bedrijf. Een model op basis van Artificial Intelligence kan dit product herkennen, de vraag van de klant begrijpen en vijf minuten later een offerte toesturen. Op die manier heeft de klant veel sneller een offerte binnen dan voorheen. Het resultaat? Je krijgt sneller een nieuwe order binnen en zorgt voor een tevreden klant zonder dat daar menselijk handelen voor nodig is.

03. Werk efficiënter

Artificial Intelligence stelt jouw bedrijf in staat om tijdrovende, repeterende taken vergaand te automatiseren, zoals het analyseren van binnenkomende e-mails. Zo kan je het operationele proces van jouw bedrijf slimmer inrichten, waardoor medewerkers meer tijd krijgen om écht meerwaarde te bieden voor je bedrijf.

Data Science Kickstart

Krijg snel inzicht in de potentie van Data Science oplossingen voor jouw organisatie met de Data Science Kickstart van Inergy.

Lees meer over de data science kickstart

Rene van Veen

CCO

Contact

Wil je efficiënter werken en jouw klantbeleving verbeteren? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Rene van Veen via rene.van.veen@inergy.nl