Cloudmigratie

Wil jij jouw data migreren naar de cloud? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een enorme dosis kennis als het gaat om kennis van het inrichten van een cloudomgeving. Geen zorgen over jouw data. Wij regelen het.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Migreren naar de cloud

Wat is cloudmigratie?
Bij cloudmigratie zet je al je data om van een on premise omgeving naar de cloud. Denk hierbij aan verschillende IT-resources, zoals databases, ETL-programmatuur, rapporten en dashboards. Een goede aanpak is hierbij belangrijk. Wij helpen je daarbij.

Waarom een cloudmigratie?
Je hoort veel om je heen over migreren naar de cloud, maar misschien ben je nog niet overtuigd. Punt is dat in bijna alle gevallen de huidige oplossing ‘end of life’ is, oftewel: functioneel verouderd. In de cloud zijn veel meer functionaliteiten beschikbaar. Daarnaast is het kostenmodel flexibel. Je betaalt alleen voor de hoeveelheid ruimte die jij verbruikt. Wel zo fijn. Ook kan je snel op- en afschalen en is er sprake van standaardisatie, dat wil zeggen dat alle applicaties van je organisatie in de cloud gaan draaien.

Welke aanpak?
Cloudmigratie kent verschillende benaderingen. Wij hebben goede ervaringen met refactoring, ook wel lift-and-shift genoemd. Daarbij vervangen we de oude software en passen we andere cloud-native features toe.

Whitepaper

Onze visie op een Dataplatform

Vrijwel iedere organisatie beschikt over enorme hoeveelheden data. Uit die data is veel informatie te halen. In een dataplatform verzamel en structureer je al deze data.

Download nu

Migreren naar

Microsoft Azure

We hebben ruime ervaring met het migreren van data naar Microsoft Azure. We vertellen je graag meer over de voordelen van Microsoft Azure.

Migreren naar

Amazon Web Services (AWS)

Ook met Amazon Web Services (AWS) hebben we ruime ervaring. Wil je meer weten over de Amazon Web Services? We vertellen je graag alles over dit platform.

Azure en AWS
Wij hebben zowel met cloudmigraties naar Azure als naar Amazon Web Services (AWS) veel ervaring. Samen met jou bekijken we wat voor jouw organisatie de beste oplossing is. We gaan direct voor je aan de slag nadat we hebben vastgesteld volgens welke methode we te werk gaan.

Waarom bij Inergy?
Wil jij jouw data migreren naar de cloud? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een enorme dosis kennis als het gaat om kennis van het inrichten van een cloudomgeving. Kennis van cloudplatform is cruciaal: we kennen Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure op ons duimpje. We hebben reeds allerlei templates en best-practices ontwikkeld om snel een nieuwe omgeving uit te rollen en in te richten. We hebben cloudmigraties uitgevoerd voor klanten in allerlei sectoren.  Geen zorgen over jouw data. Wij regelen het.

Peter Ledeboer

Business Development Executive

Contact

Wil jij jouw data migreren naar de cloud? Wij helpen je graag. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Ledeboer via peter.ledeboer@inergy.nl