Dashboards en rapportages

Met een goed en professioneel ingericht dashboard heb je in één oogopslag de voor jou belangrijkste KPI’s en stuurinformatie inzichtelijk. Met rapportages en dashboards geef je iedere medewerker in de organisatie de benodigde inzichten om processen te verbeteren, eenvoudig periodieke rapportages te maken en om goede datagedreven beslissingen te nemen.

We begrijpen dat iedere organisatie en iedere functie om zijn eigen specifieke dashboards vraagt. we begrijpen ook dat een écht goed dashboard maken lastig kan zijn. Daarom maken wij voor jou een dashboard dat volledig is afgestemd op de behoefte van de gebruiker. Samen met jou ontsluiten we de verschillende databronnen in het dashboard, bepalen we welke KPI’s je in de rapportage wil zien en wat de meest geschikte tool is.

Maak je data visueel

Datavisualisatie

Datavisualisatie is het grafisch weergeven van data zodat deze data om te zetten is in eenvoudig te begrijpen informatie. Door data te visualiseren wordt informatie toegankelijk, eenvoudiger te begrijpen en gemakkelijker te interpreteren.

Krijg snel nieuwe inzichten

Dashboard in één week

Wij leveren het door jou gewenste dashboard, in Power BI, in één week. Dat betekent maandag starten en vrijdag opleveren. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik. Lees alles over onze werkwijze.

Ontsluit de door jou gewenste bronnen in het dashboard

Binnen je organisatie is veel data beschikbaar uit allerlei verschillende databronnen. We koppelen alle gewenste bronnen aan het dashboard en maken de data eenvoudig inzichtelijk in één dashboardomgeving. Vergelijk de prestaties van je marketingcampagnes, haal informatie uit je CRM-systeem of het ERP-systeem, krijg inzicht in financiële resultaten en analyseer de prestaties van het salesteam.

Onze consultants denken graag met je mee hoe de verschillende databronnen in relatie tot elkaar geanalyseerd kunnen worden in het dashboard en hoe de nieuw verworven inzichten toegepast kunnen worden binnen de organisatie.

Whitepaper
Data Discovery Analytics

Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan ontdek je in deze whitepaper in vogelvlucht hoe je bruikbare antwoorden krijgt op de door jou gestelde hypotheses.

Webinar
Een goed dashboard maken

Tijdens dit webinar leer je hoe een actiegericht dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en leer je wat de meest gemaakte valkuilen zijn.

Leer Inergy kennen
Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

We kiezen samen met jou de meest geschikte dashboarding tool

Bij Inergy hebben we ruime ervaring met het maken van dashboards in verschillende tools zoals Power BI, MicroStrategy en Tableau. Misschien gebruik je al één van deze tools en wil je deze blijven gebruiken. Geen probleem, dan bouwen we de door jou gewenste dashboards volledig in deze tool.

Wil je graag advies over de meest geschikte tool om jouw dashboard in te maken? Onze consultants denken graag met je mee en zetten de voor- en nadelen van de verschillende tools voor je op een rij. Zo komen we samen tot de meest geschikte oplossing voor jouw organisatie.

Een greep uit de vele mogelijke soorten dashboards

KPI dashboard

In een KPI dashboard toon je de resultaten van jouw afdeling of je gehele organisatie. Je toont de meest belangrijke Key Performance Indicators (KPI’s) zodat je eenvoudig en snel de de voortgang en prestaties kunt monitoren.

Sales dashboard

Verkrijg inzicht in de performance van het salesteam, de sales cyclus en de openstaande, gemiste én gerealiseerde verkoopkansen. Zo optimaliseer je de salesprestaties op basis van data.

Marketing dashboard

Verkrijg inzicht in de resultaten van je marketingcampagnes, de organische prestaties van je website en de resultaten van leadgeneratie in het CRM-systeem. Zo krijg je inzicht in de ROI van je marketinginspanningen.

Management dashboard

In een management dashboard toon je alle belangrijke management KPI’s van jouw organisatie, deel je deze resultaten geautomatiseerd met de directie en voorzie je hen van inzichten om snel datagedreven beslissingen te maken.

Finance dashboard

Krijg inzicht in alle financiële resultaten binnen jouw organisatie met een financieel dashboard. Ontsluit al je financiële systemen en verkrijg inzicht in al je financiële resultaten in één overzichtelijk rapport.

Jouw eigen dashboard naar wens

We maken het door jou gewenste dashboard volledig op maat. We ontsluiten de door jou benodigde bronnen en tonen de door jou gewenste KPI’s. Meer weten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Case — Carglass

Carglass barst van de ambitie: op naar nóg betere performance met Power BI en Azure

Wie de beste service wil bieden, moet non-stop zoeken naar verbetering. Die zoektocht is eenvoudiger wanneer je exact weet wat er gebeurt in je organisatie. En waarom. Carglass begrijpt dat. Om te zorgen voor een betere informatievoorziening binnen het ruitschadeherstelbedrijf, heeft Inergy Microsoft Power BI geïmplementeerd.

Carglass barst van de ambitie: op naar nóg betere performance met Power BI en Azure

Meer dan 20 jaar ervaring met Data Analytics

Inergy helpt organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. Samen met 150 collega’s zetten wij ons 24/7 in om impact te maken met jouw data. Wij bieden full service, non-stop data management en data analytics op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en we zijn ISAE3402 en ISO 27001 gecertificeerd, waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie over het maken van dashboards.

Rene van Veen

CCO

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten? Eén van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Rene van Veen via rene.van.veen@inergy.nl