Data Discovery Experience: haal échte businesswaarde uit jouw data

Beantwoord snel (en betaalbaar) de vraag hoe je businesswaarde haalt uit jouw data. Met de Data Discovery Experience van Inergy kijk je kritisch naar jouw eigen organisatie. Je ontdekt in korte tijd waar je moet beginnen en waar je winst kan behalen met BI en Analytics – zonder grote investeringen te doen!

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze Data Discovery Experience jou oplevert

  • Nieuwe inzichten uit bestaande data
  • Unieke businesscase voor jouw bedrijf
  • Proof of Concept

Wat jij van ons kan verwachten

01. Nieuwe inzichten uit bestaande data

Jouw data is van onschatbare waarde. Met de Data Discovery Experience verzamelen wij data uit jouw organisatie en verrijken deze vervolgens – indien nodig – met externe data van informatieleveranciers. Deze data biedt je nieuwe inzichten, waarmee je verbeter acties in gang kan zetten. Een gevonden inzicht is soms een bevestiging van jouw onderbuikgevoel of soms juist een complete verrassing.

02. Unieke businesscase voor jouw bedrijf

We zoeken samen met jou naar business vraagstukken waarvan je verwacht dat jij er winst mee kan boeken. Op basis van scherp geformuleerde hypotheses maken we vervolgens inzichtelijk hoe het gebruik van data kan helpen de vraagstukken te beantwoorden. In onze aanbevelingen maken we een vertaalslag naar de praktijk. We schetsen hoe je jouw business kan optimaliseren om de concurrentie voor te blijven, kosten te besparen en efficiency te verbeteren.

03. Proof of Concept

Met de Data Discovery Experience maak je innovatie tastbaar met een Proof of Concept. Daarin kan je oplossingen voor analytics en dashboarding uitproberen, zodat je ziet wat het oplevert en ervaart hoe het werkt. Je koopt immers ook geen nieuwe auto zonder een testrit te doen. Met onze Proof of Concept ga je direct aan de slag met de tools en jouw eigen data. Voor een vaste, lage prijs.  

Peter Boumans

Contact

Wil jij ook meer uit jouw data halen? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

    Bekijk al onze oplossingen voor finance