Data Discovery Experience: haal échte businesswaarde uit jouw data

Wie wil profiteren van (big) data kan met Data Discovery snel aan de slag. Data Discovery is een methode om in korte tijd tot waardevolle, bruikbare inzichten te komen. Beantwoord snel (en betaalbaar) de vraag hoe je businesswaarde haalt uit jouw data. Met de Data Discovery Experience van Inergy kijk je kritisch naar jouw eigen organisatie. Je ontdekt in korte tijd waar je moet beginnen en waar je winst kan behalen met Data en Analytics – zonder grote investeringen te doen!

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze Data Discovery Experience jou oplevert

  • In korte tijd nieuwe inzichten uit bestaande data
  • Unieke businesscase voor jouw bedrijf
  • Proof of Concept van Data Analytics toepassingen

De Data Discovery Experience aanpak

Data Discovery is een methode om in korte tijd tot waardevolle, bruikbare inzichten te komen. Beantwoord snel (en betaalbaar) de vraag hoe je businesswaarde haalt uit jouw data. In de Data Discovery Experience gaan we samen op ontdekkingsreis in de datastromen van jouw organisatie.

De Data Discovery Experience:

  • Bewijst dat er waarde uit data gehaald kan worden. Door de kennis en ervaring van de experts van Inergy op het gebied van data en analytics te combineren met de marktkennis binnen je eigen organisatie worden de beste resultaten bereikt.
  • Levert in een afgesproken time box antwoorden op specifieke vraagstukken.
  • Is het startpunt voor de implementatie van een op feiten gebaseerde besturing van processen.

Case – Data Discovery Experience bij WML

WML (Waterleiding Maatschappij Limburg) wilde graag meer inzicht krijgen in de aanleidingen en oorzaken van klantcontact. Om hiermee de impact van herhaalverkeer aan te tonen en dit in de toekomst, waar mogelijk, te voorkomen. Met hulp van Inergy is dit gelukt.

Myrko Webers, hoofd afdeling klantenservice bij WML, en Melvin Agten, Data Scientist bij Inergy, vertellen over dit succesvolle project.

Lees hier meer over de Data Discovery Experience bij WML

Wat jij van ons kan verwachten

01. Nieuwe inzichten uit bestaande data

Jouw data is van onschatbare waarde. Met de Data Discovery Experience verzamelen wij data uit jouw organisatie en verrijken deze vervolgens – indien nodig – met externe data van informatieleveranciers. Deze data biedt je nieuwe inzichten, waarmee je verbeteracties in gang kan zetten. Een gevonden inzicht is soms een bevestiging van jouw onderbuikgevoel of soms juist een complete verrassing.

02. Unieke businesscase voor jouw bedrijf

We zoeken samen met jou naar business vraagstukken waarvan je verwacht dat jij er winst mee kan boeken. Op basis van scherp geformuleerde hypotheses maken we vervolgens in korte tijd inzichtelijk hoe het gebruik van data kan helpen de vraagstukken te beantwoorden. In onze aanbevelingen maken we een vertaalslag naar de praktijk. We schetsen hoe je jouw business kan optimaliseren om de concurrentie voor te blijven, kosten te besparen en efficiency te verbeteren.

03. Proof of Concept

Met de Data Discovery Experience maak je innovatie tastbaar met een Proof of Concept. Daarin kan je oplossingen voor analytics en dashboarding uitproberen, zodat je ziet wat het oplevert en ervaart hoe het werkt. Je koopt immers ook geen nieuwe auto zonder een testrit te doen. Met onze Proof of Concept ga je direct aan de slag met de tools en jouw eigen data. Voor een vaste, lage prijs.

Whitepaper

Data Discovery Analytics

Iedereen is doordrongen van de kansen die (big) data biedt als het op een goede manier te ontsluiten en analyseren is. Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan leer je in vogelvlucht hoe je bruikbare antwoorden krijgt op jouw gestelde hypotheses.

Download nu

Peter Ledeboer

Business Development Executive

Neem contact met ons op

Wil jij ook meer uit jouw data halen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Ledeboer via peter.ledeboer@inergy.nl