Datagedreven optimalisatie van bestaande en nieuwe locaties

Zie met onze oplossing voor locatieanalyse en locatieoptimalisatie in één oogopslag de gemiste omzetpotentie van jouw bestaande locaties. Profiteer bovendien van scores voor efficiency per filiaal, waarmee direct zichtbaar wordt welke filialen het goed doen en welke juist niet.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze oplossing voor locatieanalyse en -optimalisatie jou oplevert:

  • Inzicht in potentiële omzetgroei huidige locaties
  • Inzicht in omzetpotentie nieuwe locaties
  • Datagedreven besluitvorming voor locatiekeuze

Wat jij van ons kan verwachten

01. Inzicht in potentiële omzetgroei huidige locaties

We combineren externe en interne data in een geavanceerd data science model en berekenen zo de maximale omzetpotentie van iedere locatie. Door vervolgens die omzetpotentie te combineren met de huidige omzet, komen we tot een ranking in efficiency per locatie. Top en flop worden zo duidelijk inzichtelijk.

02. Inzicht in omzetpotentie nieuwe locaties

Ons data science model biedt dankzij deze locatieanalyse inzicht in de omzetpotentie van een nieuwe locatie. Met alleen het adres en de beoogde vloeroppervlakte als input rekent de oplossing de exacte omzetpotentie in slechts een paar minuten voor je door.

03. Datagedreven besluitvorming voor locatiekeuze

Het succes van een retailer hangt mede af van de locatie van het vastgoed. Met onze oplossing krijg je het inzicht voor een weloverwogen locatiekeuze. En daarmee ook de onderbouwing voor de bijbehorende investering.

Whitepaper

Datagedreven locatiekeuze dankzij strategische tool

Zie met onze oplossing voor locatieanalyse en locatieoptimalisatie in één oogopslag de gemiste omzetpotentie van jouw bestaande locaties. Lees er alles over in ons whitepaper.

Download whitepaper

Peter Ledeboer

Business Development Executive

Contact

Wil je meer uit bestaande en nieuwe locaties halen door een innovatie locatieanalyse? We komen graag langs voor een kennismaking!  

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Ledeboer via peter.ledeboer@inergy.nl