Data Management

Data Management is het beheren, structureren, actualiseren en beveiligen van alle data in je organisatie. Het heeft als doel om alle data veilig op te slaan, up-to-date te houden, te zorgen dat data compleet en betrouwbaar is en dat het op tijd beschikbaar is voor de tools die deze data gebruiken.

Verzamel al je data in één omgeving

Vaak wordt data uit de verschillende databronnen in organisaties los van elkaar opgeslagen en bewaard in verschillende data-omgevingen. Deze zogenaamde datasilo’s hebben allemaal hun eigen datastructuur, waardoor het niet mogelijk is om eenvoudig inzichten te verkrijgen en gemakkelijk dashboards en rapportages te maken. Met goed data management en door al deze databronnen onder te brengen in een datawarehouse, ben je er van verzekerd dat de data accuraat, goed gestructureerd en 24/7 beschikbaar is.

Amazon Web Services (AWS)

google cloud logo

Structureer al je data

Door alle data uit de verschillende databronnen op de juiste manier te structureren in een datawarehouse neem je aanzienlijk sneller en eenvoudiger op data gebaseerde beslissingen. Omdat de data in een dataplatform altijd up-to-date is, alle data op de correcte manier is gestructureerd en de data voor iedereen beschikbaar is, haal je waardevolle inzichten uit dashboards en rapportages en gebruik je de data direct voor data analyse en data science toepassingen.

Door alle relevante en benodigde data onder te brengen in een dataplatform, ben je altijd verzekerd van de juiste data voor iedere toepassing. Inergy bouwt, beheert en ontwikkelt jouw dataplatform continu door.

Dataplatform bouwen

Wij bouwen jouw dataplatform met onbeperkte opslag, de beste performance en top security.

Dataplatform beheren

Onze specialisten zorgen voor het veilig en 24/7 up-to-date houden van jouw dataplatform.

Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van jouw dataplatform op basis van jouw behoeften.

Case — Carglass

Carglass barst van de ambitie: op naar nóg betere performance met Power BI en Azure

Wie de beste service wil bieden, moet non-stop zoeken naar verbetering. Die zoektocht is eenvoudiger wanneer je exact weet wat er gebeurt in je organisatie. En waarom. Carglass begrijpt dat. Om te zorgen voor een betere informatievoorziening binnen het ruitschadeherstelbedrijf, heeft Inergy Microsoft Power BI geïmplementeerd.

Carglass barst van de ambitie: op naar nóg betere performance met Power BI en Azure
Snowflake

Met Snowflake krijg je onbeperkte opslag, de beste performance, top security en ben je klaar voor de toekomst.

Cloudmigratie

Breng je IT-landschap naar de cloud en profiteer van lagere beheerskosten, meer flexibiliteit en een snellere time-to-market.

Datawarehouse

Door data in een datawarehouse te plaatsen, verzamel, structureer en valideer je alle data uit de bronsystemen.

Haal alles uit je data met data analytics en dashboards

Data Analytics

Analyseer je beschikbare data, verkrijg nieuwe inzichten, maak slimme voorspelmodellen en neem op data gebaseerde beslissingen.

Dashboards en rapportages

Visualiseer data in een dashboard of rapportage en maak informatie toegankelijk, eenvoudiger te begrijpen en gemakkelijker te interpreteren.

Over Inergy

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van data management, analytics en dashboarding.

Over Inergy

Inergy helpt organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. Samen met 150 collega’s zetten wij ons 24/7 in om impact te maken met jouw data. Wij bieden full service, non-stop data management en data analytics op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en we zijn ISAE3402 en ISO 27001 gecertificeerd, waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie over data management.

Rene van Veen

CCO

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten? Eén van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Rene van Veen via rene.van.veen@inergy.nl