Win de strijd om de juiste prijs met dynamic pricing

Bepaal volledig automatisch de prijzen van jouw artikelen op basis van prijsveranderingen bij concurrenten. Dat levert jou een consistent prijsbeleid op, meer tijd, minder kosten en een betere bedrijfsvoering.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze oplossing voor dynamic pricing jou oplevert

  • Een scherper en actueler prijsbeleid
  • Besparing op kosten
  • Verbetering van bedrijfsvoering

Wat jij van ons kan verwachten

01. Een scherper en actueler prijsbeleid

Onze oplossing stelt je in staat om een consistent prijsbeleid te voeren, met betere marges. De oplossing matcht jouw artikelen met het assortiment van concurrenten, waardoor je de strijd om de klant niet snel verliest. Daarna stel je regels in die jouw prijzen automatisch aanpassen wanneer een concurrent zijn prijzen verandert. Wil je bijvoorbeeld altijd met jouw artikel twee procent onder de prijs van een vergelijkbaar artikel van jouw concurrent zitten? Dan regelt de tool dat voor jou. Doordat de oplossing rekening houdt met prijsgevoeligheid van artikelen kan jij tevens beperkingen opleggen, zodat de wijzingen van prijsgevoelige artikelen niet te veel schommelen.

02. Besparing op tijd en kosten

De oplossing voor dynamic pricing is volledig geautomatiseerd. Dat betekent dat er bij het bepalen van artikelprijzen veel minder menselijk handelen nodig is dan voorheen. Zo bespaar je direct op personeelskosten. Jouw medewerkers hebben daarnaast tijd over om op een andere manier waarde te leveren voor jouw bedrijf.

03. Verbetering van bedrijfsvoering

Prijsmanagement is voor veel retailers een wekelijks terugkerend proces. Regelmatig is dat proces niet goed gestroomlijnd en is er geen duidelijke rolverdeling aanwezig. Deze oplossing zorgt ervoor dat dit proces eenvoudiger én efficiënter wordt. Daarnaast pusht onze oplossing de nieuwe prijsbepalingen direct terug in het operationele proces, waardoor filialen snel aan de slag kunnen met het labelen van artikelen met aangepaste prijzen.

Webinar Data Analytics in retail

In dit webinar leer je hoe je al je beschikbare data optimaal inzet voor datagedreven beslissingen. 

Whitepaper Dynamic Pricing

Retailers en leveranciers passen hun prijzen automatisch aan op basis van interne en externe data.

Over Inergy

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden.

Rene van Veen

CCO

Contact

Wil je altijd automatisch passende prijzen voor jouw artikelen? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Rene van Veen via rene.van.veen@inergy.nl