Lift jouw data naar de cloud en maak de shift naar een datagedreven organisatie

Neem de volgende stap in het gebruik van jouw data en word een slimme en datagedreven organisatie. Zo heb jij voorsprong op de concurrentie en ben je voorbereid op de toekomst! Inergy begeleidt jou volledig in dit proces met onze speciale aanpak: Lift and Shift.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat is Lift and Shift?

  • Innovatief platform
  • Samen de échte waarde uit jouw data halen
  • Een ervaren beheerteam waakt 24/7 over jouw data

Wat jij van ons kan verwachten

01. Jouw (bestaande) data oplossing op een modern dataplatform

We zetten jouw data oplossing over naar de Microsoft Azure Cloud, marktleider op het gebied van flexibele en veilige cloudomgevingen. Bestaande omgevingen kunnen prima overgezet worden door onze cloudspecialisten. Op deze manier heb je altijd en overal veilig toegang tot jouw informatie. Na de lift ben je klaar voor de shift.

02. Samen de échte waarde uit jouw data halen

Jouw data staat in de intelligent cloud, dus nu is het mogelijk om de shift te maken naar een innovatieve en datagedreven organisatie. Samen zoeken we naar de échte waarde uit jouw data. Waar valt winst te behalen door het slimmer gebruiken van jouw eigen data? Of door jouw data te verrijken met externe data? Welke hypotheses wil je toetsen? En waarop kan jij je onderscheiden? Vervolgens maken we van jouw data de juiste informatie, zodat je cruciale beslissingen kan nemen in jouw bedrijfsvoering. Succes is geen toeval! De shift is een continu proces waarin we periodiek op zoek gaan naar nieuwe, datagedreven optimalisaties en innovaties. Altijd met als doel: snellere en betere besluitvorming die je in staat stelt om jouw concurrentie voor te blijven.

03. Een ervaren beheerteam waakt 24/7 over jouw data

Ons ervaren beheerteam waakt over jouw data en de beschikbaarheid ervan: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zo kan je al jouw energie steken in jouw core business. Dat is de reden waarom bedrijven als onder andere PostNL, Sodexo, Obvion en Yarden al jaren hun databeheer aan Inergy toevertrouwen.

Richard van Seeters

Contact

De stap maken naar een intelligente en datagedreven organisatie? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard van Seeters via richard.van.seeters@inergy.nl