MicroStrategy

Ben jij op zoek naar een dashboarding tool waarin je overzichtelijke rapporten kan raadplagen? Bij Inergy hebben we ruim tien jaar ervaring met de Business Intelligence tool MicroStrategy. Onze klanten PostNL, Detailresult Groep en Obvion maken al gebruik van deze oplossing. Geen zorgen meer over jouw rapportages, wij regelen het.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

De voordelen van MicroStrategy op een rijtje

  • MicroStrategy heeft een krachtige, centrale semantische laag
  • MicroStrategy biedt goede data lineage
  • MicroStrategy is zowel in de cloud als on premise beschikbaar

Dit is wat MicroStrategy jou biedt

01. Met MicroStrategy word je volledig ontzorgd

Als jij kiest voor MicroStrategy dan regelen wij voor jou de volledige inrichting ervan. We zorgen voor de installatie, zetten de volledige basis neer en bouwen indien gewenst de gehele semantische laag. Wij leveren gebruiksondersteuning op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

02. Gedetailleerde data lineage

MicroStrategy maakt gebruik van een krachtige, semantische laag. Voor elk object kan data lineage plaatsvinden. Zowel van bron naar target als van target naar bron. Een impactanalyse van een wijziging kan in één overzicht worden weergegeven. Dit is mogelijk omdat je elk object in de repository kan onderzoeken.

03. MicroStrategy is meertalig

Een groot voordeel van MicroStrategy is dat het volledige meertaligheid biedt. Niet alleen de GUI is in meerdere talen beschikbaar, maar ook wijzigt MicroStrategy dynamisch op basis van de gebruikersvoorkeur de headers van objecten en dynamische de inhoud van objecten. Bijvoorbeeld een Nederlandstalige of Engelstalige productomschrijving.

04. MicroStrategy in combinatie met externe tools

MicroStrategy met federated analytics biedt de mogelijkheid om de centrale semantische laag te laten benaderen met andere tools zoals Qlik, Power BI en Excel. Daarmee blijft de ene versie van de waarheid gegarandeerd maar kan jij als gebruiker zelfs tegelijkertijd gebruikmaken van een ander tool.

05. MicroStrategy kan data wegschrijven

De Transaction Services functionaliteit maakt het mogelijk om data ook weg te schrijven naar een database. Zo ontstaan andere type use cases die met de meeste andere tooling niet te realiseren zijn.

Webinar: Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar vertellen Melvin Agten en Berend Wijte hoe een actiegericht en professioneel dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en benoemen ze de meestvoorkomende valkuilen

Dashboard in één week

Wij leveren het door jou gewenste dashboard, in Power BI, in één week. Door met jou als business-owner te kijken naar de gewenste informatie, weten we zeker dat je het dashboard ook daadwerkelijk gebruikt.

Over Inergy

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van data management, data analytics, dashboarding en rapportages. We Improve Performance.

Richard van Seeters

Director Business Development

Contact

Wil jij ook eens werken met MicroStrategy? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66