MicroStrategy

Ben jij op zoek naar een rapportagesysteem waarin je overzichtelijke rapporten kan raadplagen? Bij Inergy hebben we ruim tien jaar ervaring met de Business Intelligence tool MicroStrategy. Onze klanten PostNL, Detailresult Groep en Obvion maken al gebruik van deze oplossing. Geen zorgen meer over jouw rapportages, wij regelen het.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

De voordelen op een rijtje

  • Krachtige, centrale semantische laag
  • Goede data lineage
  • Zowel in de cloud als on premise

Dit is wat MicroStrategy bij Inergy jou biedt

01. Volledig ontzorgd

Als jij kiest voor MicroStrategy dan regelen wij voor jou de volledige inrichting ervan. We zorgen voor de installatie, zetten de volledige basis neer en bouwen indien gewenst de gehele semantische laag. Wij leveren gebruiksondersteuning op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

02. Gedetailleerde data lineage

MicroStrategy maakt gebruik van een krachtige, semantische laag. Voor elk object kan data lineage plaatsvinden. Zowel van bron naar target als van target naar bron. Een impactanalyse van een wijziging kan in één overzicht worden weergegeven. Dit is mogelijk omdat je elk object in de repository kan onderzoeken.

03. Meertaligheid

Een groot voordeel van MicroStrategy is dat het volledige meertaligheid biedt. Niet alleen de GUI is in meerdere talen beschikbaar, maar ook wijzigt MicroStrategy dynamisch op basis van de gebruikersvoorkeur de headers van objecten en dynamische de inhoud van objecten. Bijvoorbeeld een Nederlandstalige of Engelstalige productomschrijving.

04. Combinatie met externe tools

MicroStrategy met federated analytics biedt de mogelijkheid om de centrale semantische laag te laten benaderen met andere tools zoals Qlik, Power BI en Excel. Daarmee blijft de ene versie van de waarheid gegarandeerd maar kan jij als gebruiker zelfs tegelijkertijd gebruikmaken van een ander tool.

05. Data wegschrijven

De Transaction Services functionaliteit maakt het mogelijk om data ook weg te schrijven naar een database. Zo ontstaan andere type use cases die met de meeste andere tooling niet te realiseren zijn.

 

 

 

Richard van Seeters

Director Business Development

Contact

Wil jij ook eens werken met MicroStrategy? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66