Jouw data in één krachtige oplossing met Power BI

Jouw data zit vol meerwaarde voor jouw business. Maar die moet je wel zien te vinden. Datavisualisatie en -analyse is daarbij onmisbaar, want alleen de juiste inzichten leiden tot acties. Inergy geeft je met Power BI de mogelijkheid om de waarde in jouw data te vinden, te presenteren en daardoor betere beslissingen te nemen. Onze Power BI Review geeft je door middel van een consult inzicht in de sterke en zwakke punten van jouw Power BI omgeving.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat jij van Power BI kan verwachten

01. Volledig zelf aan de slag

Iedereen kan meteen en zelfstandig aan het werk met Power BI, de Business Intelligence tool van Microsoft. Na het downloaden van de tool kan je direct beginnen; er komt geen IT-professional aan te pas. De intuïtieve tool maakt gebruik van de herkenbare Microsoft-omgeving waardoor het eenvoudig is om aantrekkelijke visualisaties te maken van de beschikbare data en deze te delen met collega’s.

02. Altijd up-to-date data

Microsoft Power BI verzamelt jouw data uit honderden bronnen, van zowel on-premise databases tot cloudsystemen. De brondata ververst vervolgens automatisch, waardoor je altijd zeker bent van de meeste recente gegevens. Vervolgens kan je jouw data structureren en visualiseren op alle devices. Dat stelt je in staat om onderbouwde, datagedreven beslissingen te nemen die de koers van jouw organisatie ten goede komen. Want alleen wanneer je de echte waarde uit jouw data weet te halen, kan je organisatie groeien.

 03. Altijd de nieuwste features

Microsoft Power BI vernieuwt non-stop om gebruikers de beste ervaring te bieden. Alle vernieuwingen zijn marktgedreven, dankzij een grote community van business intelligence experts en developers. Power BI integreert tevens met PowerPoint en Excel, en beschikt over de nieuwste technologieën, zoals Advanced Analytics en Artificial Intelligence.

Power BI review

Wil je graag inzicht in de sterke en zwakke punten van jouw Power BI dashboard? Onze Power BI review is een consult waarin wij jouw dashboards analyseren op 58 punten en advies uitbrengen om je Power BI dashboards nog verder te verbeteren.

Lees meer over de Power BI Review

Peter Boumans

Aan de slag met Power BI?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl