Predictive Analytics: voorspel de toekomst en haal waarde uit jouw data!

Met Predictive Analytics ben je in staat proactief beslissingen te nemen door patronen te ontdekken in jouw data. Weet wat jouw klant van plan is, hoeveel orders er op één dag binnenkomen en welke offertes de grootste kans van slagen hebben. Dat maakt de dagelijkse operatie van je bedrijf vele malen efficiënter én eenvoudiger!

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Dit is Predictive Analytics door Inergy

  • Verzilver de waarde uit jouw data
  • Verbeter de inzet van je tijd en personeel
  • Wij bewaken jouw datakwaliteit en beheren je datalogistiek

Wat jij van ons kan verwachten

01. Verzilver de waarde uit jouw data

Al jarenlang verzamelt jouw bedrijf data: van klantgegevens tot -contactmomenten en orders. Deze historische data bevat een schat aan waarde, en in combinatie met relevante, externe data (zoals weersvoorspellingen of demografische gegevens) kan je klantgedrag voorspellen. Aan de hand van jouw data en de voorspellingen die daaruit voortvloeien, ben je in staat om betere, datagedreven beslissingen te nemen die de dagelijkse operatie van jouw bedrijf kunnen verbeteren.

02. Verbeter de inzet van jouw tijd en personeel

Met Predictive Analytics kan je klantgedrag accuraat voorspellen op basis van data, bijvoorbeeld hoeveel orders er op een dag binnenkomen of welke offertes de grootste kans van slagen hebben. Wanneer je dit van tevoren weet, kan je jouw bedrijfsprocessen daar efficiënter op afstemmen: personeel gerichter inplannen, benodigde middelen beschikbaar maken en kostbare tijd indelen. Dat leidt niet alleen tot een hogere productiviteit en minder kosten, maar uiteindelijk ook tot een hogere omzet.

03. Bewaak jouw datakwaliteit en beheer je datalogistiek

Predictive Analytics valt of staat met de kwaliteit van jouw data. Het herkennen van die kwaliteit en het preparen van jouw data om het te kunnen gebruiken, is daarbij van groot belang. Vervolgens is het zaak om deze data en de voorspellingen die eruit voortkomen een vast onderdeel te maken van je bedrijfsprocessen. Het opstellen van een zogeheten datalogistiek vraagt om vakkundig beheer. Inergy heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van de kwaliteitsbewaking van data en het beheer van datalogistiek.

Webinar
Hoe start je met Data Analytics

In dit webinar ontdek je hoe je een goede start maakt met Data Analytics in jouw organisatie.

Whitepaper
We apply AI for you

In deze whitepaper leer je alles over Artificial Intelligence (AI), Machine Learning en Data Science.

Boek direct
Gratis dataconsult

Tijdens dit consult heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen aan onze experts op gebied van Data Analytics.

Richard van Seeters

Neem contact met ons op

Wil je predictive analytics inzetten in jouw organisatie? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard van Seeters via richard.van.seeters@inergy.nl