Regulatory Data Platform: altijd grip op compliance

Voldoe met jouw organisatie altijd aan de actuele wet- en regelgeving. Zorg er met één platform voor dat je weet waar data vandaan komt, wie toegang heeft tot welke data en waarvoor het gebruikt wordt. Zo ben je bij iedere audit of rapportage zeker van een positieve uitkomst en optimaal voorbereid op toekomstige wijzigingen in wet- en regelgeving.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat ons Regulatory Data Platform jou oplevert

  • Track-en-trace van data
  • Snel wijzigingen doorvoeren
  • Periodieke compliance scan

Whitepaper

Whitepaper BCBS 239

In deze whitepaper lees je hoe financiële instellingen kunnen voldoen aan de BCBS-239 richtlijn door hun dataomgeving te optimaliseren.

Download nu

Wat jij van ons kan verwachten

01.Track-en-trace van data

Jouw data staat verspreid over diverse bronnen. Om compliant te zijn, moet je weten waar jouw data precies vandaan komt. Wij helpen je daarbij door alle gegevens in je organisatie inzichtelijk te maken. Zie het als een track-en-trace van jouw data. In een oogopslag zie je precies op welke plek data staat, wie er toegang tot deze data heeft en welke bewerkingen er zijn gedaan. Zo houd je de controle over alle gegevens in jouw organisatie.

02. Snel wijzigingen doorvoeren

Komt er nieuwe wet- en regelgeving aan? Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de gevolgen voor jouw organisatie. Met het Regulatory Data Platform is jouw data goed gestructureerd om nieuwe veranderingen snel door te voeren of nieuwe verzoeken om inzichten snel te leveren. Zo hoef je nooit meer langdurige en dure projecten op te starten om compliant te blijven.

03. Periodieke compliance scan

Kom nooit meer voor onverwachte verrassingen te staan. Met onze service identificeren we periodiek veranderingen die nodig zijn om te voldoen aan veranderende wet- en regelgeving en trends in de branche.

Peter Boumans

Contact

Wil je altijd grip houden op jouw data compliance? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

    Bekijk al onze oplossingen voor finance