Track and Trace: meer zekerheid en efficiëntie in het distributieproces van zendingen

Verlies nooit meer een zending uit het oog. Met de Track and Trace-oplossing van Inergy weet je precies in welke stap van het distributieproces een zending zich bevindt. En jouw eindklant ook. Zo optimaliseer je interne processen en neemt de klanttevredenheid toe.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze oplossing voor Track and Trace jou oplevert

  • Integratie van informatiestromen
  • Gericht handelen dankzij status- en managementinformatie
  • Meer zekerheid voor klanten

Wat jij van ons kan verwachten

01. Integratie van informatiestromen

De informatiestroom rondom een pakketverzending begint bij het aanmelden van een pakket of het plaatsen van een order en eindigt bij het afleveren van het pakket bij de eindklant. Daartussen doorloopt het pakket allerlei stappen die samenhangen met scanmomenten, zoals het picken, sorteren en afleveren van de zending. Inergy brengt al die informatie uit scanmomenten samen en presenteert ze op een voor jou wenselijke manier.

02. Gericht handelen dankzij status- en managementinformatie

Met onze oplossing voor Track and Trace weet je altijd waar een zending zich bevindt. Bij iedere handeling wordt een zending gescand. Dat levert accurate statusinformatie op, waarmee je eindklanten bijvoorbeeld beter kan informeren over het bezorgmoment van de zending. Onze oplossing biedt tevens waardevolle managementinformatie. Hoeveel poststukken zijn er deze maand uitgeleverd? Hoeveel waren er daarvan op tijd? Welke sorteermachine vertoont scanstoringen en is dus aan vervanging toe? Op deze manier kan jij je interne processen waar nodig optimaliseren. Het stelt je tevens in staat om efficiënter te werken. Een voorbeeld: wanneer je weet hoeveel zendingen er aan het einde van een dag terugkomen omdat ze niet afgeleverd kunnen worden of hoeveel pakketten je morgen verwacht, kan je personeel preciezer inplannen om de zendingen te verwerken. Een bijkomend voordeel? Je bespaart personeelskosten.

03. Meer zekerheid voor klanten

De Track and Trace-oplossing biedt jouw eindklanten meer zekerheid over hun zending. Een eindklant weet precies waar een zending is en wanneer het aankomt. Dat biedt rust en vertrouwen.

Richard van Seeters

Contact

Wil je klanten beter informeren over de status van zendingen? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard van Seeters via richard.van.seeters@inergy.nl

    Bekijk al onze oplossingen voor logistiek