Controleer en voorspel jouw voorraad nauwkeurig

Alles valt of staat met de kwaliteit van jouw voorraadmanagement. Heb je teveel voorraad? Dan kost het je geld. Heb je te weinig? Dan kost het je klanten. Beheers jouw voorraad volledig met onze oplossing.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze oplossing voor voorraadoptimalisatie jou oplevert

  • Realiseer hogere klanttevredenheid
  • Voorkom onnodig beslag van kapitaal
  • Vermijd derving

Wat jij van ons kan verwachten

01. Realiseer hogere klanttevredenheid

Met onze oplossing voor voorraadoptimalisatie krijg je een integraal beeld van jouw voorraden. En beter nog, je kan inschatten wat jouw buffervoorraad moet zijn. Dat kan door voorspellingen te doen met jouw data in combinatie met externe data, zoals weerberichten of demografische gegevens. Zo zorg je ervoor dat je altijd voldoende producten op voorraad hebt, waardoor jouw klant nooit misgrijpt en altijd vindt wat hij zoekt.

02. Voorkom onnodig beslag van kapitaal

Vermijd te grote voorraden met onze oplossing. Een voorraadoverschot betekent een beslag op jouw kapitaal. Kapitaal dat je niet kan investeren in jouw bedrijf. Andere voordelen van een correcte voorraad zijn het verlagen van de ruimtekosten en de risico- en verouderingskosten.

03. Vermijd derving

Verlaag het risico dat artikelen onverkocht in jouw magazijn blijven staan of erger nog, dat je artikelen moet weggooien. Doordat je exact inzicht hebt in jouw voorraad en in de vraag die in de komende periode ontstaat, voorkom je derving.  

Peter Ledeboer

Business Development Executive

Contact

Wil je volledig zicht op jouw voorraden? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Ledeboer via peter.ledeboer@inergy.nl

    Bekijk al onze logistieke oplossingen