Inergy voor overheden

LIAS Planning & Control

Prognose

Met onze tooling ben je als gemeente in staat om nauwkeurig en accuraat te voorspellen waar je qua inkomsten op kan rekenen. Zo voorkom je dat in je begroting uitgaat van een verkeerd budget.

Begroting

Houd grip op je financiële begroting door te begroten in LIAS. Geen onvoorziene kostenposten en snel bijsturen waar nodig.

Governance, Risk & Compliance

Krijg grip op financiële risico’s, informatiebeveiliging en privacy en toon aan dat je in control bent als gemeente.

Monitoren & Verantwoorden

Maak complexe informatie in een handomdraai overzichtelijk. Met LIAS Analytics zijn alle interactieve dashboards gebundeld in een Power BI app. Zo heb je direct inzicht in de stuurinformatie zonder zelf tijd kwijt te zijn aan het genereren van een dashboard.

LIAS Dataplatform

Het LIAS Dataplatform is de basis van alle LIAS modules en daarmee speciaal ingericht voor lokale overheden. Het LIAS Dataplatform ontsluit alle financiële data. Het ontsluiten van data gebeurt volledig geautomatiseerd. Drie keer per maand releasen we onze SaaS-producten. Tijdens deze releases ontsluiten we steeds nieuwe bronnen. Zo ben je er zeker van dat het dataplatform altijd de juiste en meest recente informatie bevat.

Lees meer over het LIAS Dataplatform

Wij werken o.a. met:

Efficiënt en digitaal samenwerken voor lokale overheden

Maak, beheer en controleer beleidsdocumenten gezamenlijk online. Stel doelen, analyseer resultaten en maak de rapportage inzichtelijk voor iedereen – van beleidsmedewerkers tot raadsleden en burgers.

Plan een demo

Academy

Vergroot jouw kennis met onze systemen

Onze trainers brengen je vaardigheden en kennis bij die je direct in de praktijk kan toepassen. De trainingen zijn er voor elk kennisniveau, ervaren of onervaren.

Bekijk trainingen

Vergroot jouw kennis met onze systemen
Joost Wenderich

Zien is geloven. Vraag een demonstratie aan!

In een gesprek en demonstratie wordt alles zoveel duidelijker.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Joost Wenderich via joost.wenderich@inergy.nl