Begroting

Houd grip op je financiële begroting door te begroten in LIAS. Geen onvoorziene kostenposten en snel bijsturen waar nodig.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Hoe kom je tot een meer geautomatiseerde en kwalitatief betere begroting? Onze workflow rondom begrotingswijzigingen is volledig geïntegreerd met de belangrijkste financiële systemen zoals, Key2Finance, CODA, Civision Middelen en Decade Financials. Begroot in LIAS en blijf als gemeente financieel in control.

Als gemeente budgetteer je ieder jaar weer een aangepaste begroting. Vaak is het zo dat beleidsmedewerkers bij een gemeente zelfstandig onderdelen kunnen schrijven en die vervolgens kunnen koppelen met relevante cijfers uit het systeem. Kies je er als gemeente voor om te begroten in LIAS, dan weet je exact op welke domeinen je geld uitgeeft. Je hebt inzicht in hoe je het als gemeente doet op doelstellingen van het college. Bovendien houd je grip op eventuele wijzigingen.

Hoe krijg én houd je bijvoorbeeld continu grip op de financiële gevolgen van COVID-19 zonder administratieve rompslomp en te voldoen aan bestaande wetgeving? Onze COVID-monitor biedt uitkomst. Lees hier alles over dit product.

LIAS Document Management

Realtime samenwerken – van begroting tot jaarverslag. Geen losse documenten meer, maar allemaal dezelfde waarheid.

LIAS Publisher

Publiceer met één druk op de knop jouw planning en control producten online en in jouw eigen huisstijl.

LIAS MIP Activa

Krijg met één geintegreerde module inzicht in jouw actuele investeringsplan, de voortgang van projecten, uitputting van kredieten en stand van zaken van jouw activa.

LIAS Finance

Met grip op jouw cijfers geef je financiële sturing op jouw vooraf gestelde doelen. Budgetteren, prognosticeren en analyseren.

Rene van Veen

CCO

Wil je meer weten over LIAS?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Rene van Veen via rene.van.veen@inergy.nl