Inergy Auditservices

Wil je inzicht in de kwaliteit van jouw organisatie? Inergy heeft onafhankelijke, gecertificeerde auditors die je bijstaan met een audit op jouw systemen en processen. Inergy ondersteunt je met diverse audits. Onze onafhankelijke, gecertificeerde auditors (RE’s) zijn beschikbaar voor het uitvoeren van audits voor jouw organisatie. Zo kan je vertrouwen op de kwaliteit van je bedrijfsprocessen en systemen. Met verschillende audits brengen de auditors voor alle kritieke bedrijfsprocessen de situatie in kaart.

Lees meer

Waarom auditing?

  • Frisse blik
  • Problemen voorkomen
  • Vertrouwen op kwaliteit

Binnen de overheid en zorg zijn mensen steeds meer afhankelijk van het goed functioneren van informatiesystemen. Daarom is het van groot belang dat je kan vertrouwen op de kwaliteit van de processen en systemen. Daarnaast is auditing een manier om inzicht te krijgen in de kwaliteit van projecten. Fouten binnen een project kunnen leiden tot problemen in de werkprocessen, desinvesteringen en financiële schade.

Doelen behalen

De auditor bewaakt de kwaliteit bij projecten. Ook signaleert hij tijdig of het doel gehaald wordt binnen het kader van de toegewezen middelen.

ENSIA-audit

ENSIA-audit is voor gemeentelijke informatiebeveiliging. Met deze audit ben je verzekerd van een optimale verantwoording.

VIPP-audit

De VIPP (Versnellingsprogramma informatie-uitwisseling patiënt en professional) Audit is speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen. De audit is gericht op het implementeren van de mogelijkheden waarmee de uitwisseling van informatie tussen patiënten en zorgverleners verbetert en makkelijker maakt.

DigiD-audit

Voldoe gemakkelijk aan alle DigiD-normen met de DigiD-audit. Om gebruik te mogen maken van een DigiD-aansluiting op je website stelt de overheid namelijk een audittraject verplicht. Wij verzorgen de DigiD-audit voor jouw organisatie. Indien gewenst voeren wij ook een penetratietest uit als onderdeel van het DigiD-assessment.

SUWI-audit

Sinds de invoering van de Regeling SUWI ben je als gemeente verplicht om de beveiliging van Suwinet op orde te hebben. Met de SUWI-audit geven wij je inzicht in de mate waarin je voldoet aan de eisen voor de beveiliging.

Wpg-audit

De Wet politiegegevens (Wpg)-audit richt zich op hoe het verwerken van politiegegevens is georganiseerd, de maatregelen en procedures die daarop van toepassing zijn én de werking daarvan.

Bekijk het LIAS ISMS voor Informatiebeveiliging & Privacy

LIAS ISMS

Informatieveiligheid en privacy

Joost van Bree

Accountmanager

Contact

Wil je meer informatie over Inergy Auditservices? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Joost van Bree via joost.van.bree@Inergy.nl