LIAS Analytics

De app waarmee stuurinformatie heel makkelijk inzichtelijk is

Met LIAS Analytics zijn alle dashboards gebundeld in een Power BI App. De dashboards zijn zowel op mobiel, tablet als laptop te bekijken en altijd beschikbaar.

Heldere communicatie

Een goed opgebouwd dashboard is de methode om grote hoeveelheiden data te presenteren. Ontwikkelingen, trends en opvallende afwijkingen zijn zo goed zichtbaar.

Toegesneden op de doelgroep

Binnen de Power BI App is het mogelijk om op basis van row level security en gebruikersgroepen alleen die informatie te zien die voor jou relevant is. Zo krijgt bijvoorbeeld een budgethouder andere informatie te zien dan zijn of haar collega of afdelingshoofd.

Snel en inzichtelijk verschillende cycli vergelijken
In de Power BI App zijn alle dashboards gebundeld. Zo heb je direct inzicht in de stuurinformatie zonder zelf tijd kwijt te zijn aan het genereren van een dashboard.

Standaard dashboards

Je hebt direct inzicht in de stuurinformatie zonder hier zelf dashboards voor te genereren.

Prestatiemonitor

Een speciaal ontwikkeld dashboard om de voortgang van doelen en ambities weer te geven. Een grafiek zegt meer dan 100 getallen en maakt het mogelijk om in één opslag de huidige stand van zaken op te halen.

Overal toegang

De Power BI dashboards zijn altijd en overal toegankelijk, ongeacht device. In de dashboards is informatie terug te vinden uit het financiele systeem, zoals Performance Management en Risk Management. Ook voor de Interne Controle is het mogelijk om inzicht te krijgen in de processen waarop gestuurd wordt.

Joost Wenderich

Zien is geloven. Vraag een demonstratie aan!

In een gesprek en demonstratie wordt alles zoveel duidelijker.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Joost Wenderich via joost.wenderich@inergy.nl

Alles voor Monitoren Governance, Risk & Compliance

LIAS Riskmanagement

Voorkomen is beter dan genezen.

LIAS Audit

Weet snel hoe je méér haalt uit jouw data.

LIAS-Performance-Management

Stuur tijdig bij aan de hand van actuele resultaten.