LIAS Dataplatform

Wil jij gebruikmaken van onze LIAS modules en altijd beschikken over de juiste en meest recente informatie? Met het LIAS Dataplatform ontsluiten we alle data volledig geautomatiseerd. Wij beheren jouw omgeving en ontzorgen je volledig.

Lees meer

LIAS Dataplatform

  • Kies voor volledige ontzorging: wij beheren jouw dataplatform
  • Het dataplatform bevat altijd de juiste en meest recente informatie
  • Géén langdurig implementatietraject, binnen één week up en running
  • Zonder kosten voor bestaande LIAS klanten in combinatie met 1 of meer Analytics producten

Wat is het LIAS Dataplatform?

Het LIAS Dataplatform is de basis van alle LIAS modules en daarmee speciaal ingericht voor lokale overheden. Het platform voldoet aan alle eisen die je van een modern cloudplatform mag verwachten en is volledig gebaseerd op Azure. Het dataplatform is een combinatie van onze ervaring op het gebied van dataplatformen bouwen en onze ervaring binnen het financiële domein van LIAS.

Wat levert het jou op?

Het LIAS Dataplatform ontsluit alle financiële data. Het ontsluiten van data gebeurt volledig geautomatiseerd. Drie keer per maand releasen we onze SaaS-producten. Tijdens deze releases ontsluiten we steeds nieuwe bronnen. Zo ben je er zeker van dat het dataplatform altijd de juiste en meest recente informatie bevat.

Kies je voor het LIAS Dataplatform, dan kies je voor volledige ontzorging: wij beheren jouw omgeving 24/7 en garanderen dat het platform altijd de juiste en meest recente informatie bevat. Wel zo prettig.

Wat kost het?

We combineren onze kennis van Data & Analytics en LIAS. Daarom zijn we in staat een dataplatform aan te bieden tegen een zeer lage vergoeding per inwoner van jouw gemeente, provincie, waterschap of bestuursorgaan.

Hoe ziet de implementatie eruit?

Binnen één week is het LIAS Dataplatform volledig up en running. Van een langdurig implementatietraject is dus geen sprake. Het platform is flexibel en kunnen we koppelen aan iedere gewenste bron. Beschik je al over een bestaande omgeving? Of heb je zeer specifieke wensen voor een platform? Wij helpen je daar uiteraard graag bij. Lees hier meer over onze ervaring met het bouwen van dataplatforms.

Rene van Veen

CCO

Wil je meer weten over het LIAS Dataplatform?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Rene van Veen via rene.van.veen@inergy.nl