LIAS Document Management

Realtime samenwerken – van begroting tot jaarverslag

Geen losse documenten meer, maar allemaal dezelfde waarheid. Van controller tot budgethouder, van directie tot beleidsmedewerker. De voortgang en kwaliteit bewaken was nog nooit zo makkelijk.

Al jouw planning & control producten in één oplossing

Het stroomlijnen van jouw planning & control cyclus resulteert in een helder proces, hoge kwaliteit planning & control producten en meer doen in minder tijd. Het boekwerk van een begroting of een jaarverslag is geen doel op zich. Het is een resultaat van een belangrijk proces.

Gedrukt én online

Wij zien planning & control als het gestructureerd verzamelen en bijhouden van informatie en het in de door jou gewenste vorm publiceren. Voor iedereen, op elk moment. In gedrukte vorm en interactief online.

Geen losse documenten meer

Nooit meer losse documenten, maar overzichtelijke rapportages met allemaal dezelfde waarheid. Vanaf dag één zicht op de voortgang en kwaliteit van de inhoud.

Taak gestuurd werken
De P&C rapportages zijn voorzien van een mechanisme dat de organistatie direct betrekt bij het schrijven van de stukken en het updaten van de cijfers. Na deze invoer kunnen de geautoriseerde personen deze input beoordelen en met één druk op de knop goedkeuren.
Systemen ontsluiten

Vanzelfsprekend is er een koppeling naar het financieel systeem. Wil je meerdere systemen eenvoudig ontsluiten? Dat is geen enkel probleem.

Slim gebruik van huisstijl en lay-out

Langdurig bezig zijn met de opmaak van planning & control producten is verleden tijd. Je kan zelf instellen dat gebruikers beperkt zijn in het gebruik van de opmaak. Zo voorkom je vervuiling.

 • Jan van Veen
  “"Ik werk met Inergy samen in een partnership. Samen zorgen we ervoor dat het product LIAS toekomstbestendig is en blijft."”

  Jan van Veen

  Financieel adviseur/Coördinator Planning en controlcyclus bij gemeente Utrecht

Tessa Flink

Business Development Manager

Zien is geloven. Vraag een demonstratie aan!

In een gesprek en demonstratie wordt alles zoveel duidelijker.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Tessa Flink via tessa.flink@inergy.nl

  Alles voor jouw planning & control cyclus

  LIAS Publisher

  Alle planning & control producten online zichtbaar en toegankelijk.

  LIAS MIP Activa

  Altijd inzicht in investeringen, kredieten en activa.

  LIAS Finance

  Grip op jouw cijfers met Financieel management.