Kennisportaal voor Gemeentefonds en BUIG-uitkering

LIAS Info

Hét digitale kennisportaal gericht op gemeentefinanciën

Het vakgebied ‘financiële verhouding tussen overheden’ is groot en de bedragen zijn enorm. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Met LIAS Info heb je altijd toegang tot de meest recente en relevante informatie die betrekking hebben op het Gemeentefonds en BUIG-uitkering.

Inloggen
Naar de artikelen

Een paar van onze klanten:

Sinds 2018

De voordelen van LIAS Info op een rijtje

Kwalitatieve content

Onze redactieraad — met landelijk bekende kopstukken — verzamelt en verheldert alle belangrijke ontwikkelingen in het kennisportaal. Zo heb je altijd toegang tot kwalitatief hoogwaardige artikelen in de juiste context.

Altijd op hoogte

De content is altijd actueel. De redactieraad zit boven op het nieuws. Is er een belangrijke update? Je ontvangt van ons — indien gewenst — een melding per mail of push bericht via de mobiele app.

Vind snel wat je nodig hebt

Er is een zeer uitgebreide zoekfunctie. Filter de artikelen op categorieën, een bepaalde periode of populaire kernwoorden om zo snel tot het gewenste zoekresultaat te komen.

Interactieve community

Deel jouw inzichten en stel vragen over de inhoud van de artikelen. Zo ontstaat er waardevolle interactie met onze redactie en andere abonnees.

Deskundige ondersteuning

Onze helpdesk met deskundigen staat altijd voor je klaar. Wij garanderen een reactietermijn van maximaal 24 uur.

Alle kennis in broekzak formaat bij de hand
iOS en Andriod

Alle kennis in broekzak formaat bij de hand

Met de LIAS Info app heb je toegang tot alle artikelen en ontvang je een push notificatie — indien gewenst — bij nieuwe publicaties. Naast alle standaard functionaliteiten markeer je artikel eenvoudig als favoriet en bekijk je het overzicht van al je favoriete artikelen.

Dirk Jans

Zien is geloven. Vraag een proefabonnement aan!

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Dirk Jans via dirk.jans@inergy.nl