LIAS MIP Activa

Altijd inzicht in investeringen, kredieten en activa

Neem afscheid van aannames en krijg met één geintegreerde module inzicht in jouw actuele investeringsplan, de voortgang van projecten, uitputting van kredieten en stand van zaken van jouw activa. Zo geef je inzicht en ondersteuning aan alle lagen binnen de organisatie.

MIP Activa

Met één oplossing inzicht in jouw actuele investeringsplan, lopende kredieten en activa voor de komende jaren binnen jouw organisatie.

Inzicht in de begroting en kapitaallasten

Met MIP Activa heb je altijd inzicht in de begroting en de ontwikkeling van de kapitaallasten. Zo zie je direct waar ruimte is om bij te sturen.

Grip op het totaalproces

Het proces van investering naar uitvoering naar oplevering, in één overzichtelijke oplossing. Houd grip op begrootte en gerealiseerde kapitaallasten, bijdragen van derden, dekking uit reserves en aanvullende begrotingsvoorstellen om altijd het complete beeld te hebben.

Stuur bij waar nodig

Het actuele inzicht zorgt ervoor dat je direct bij kan sturen waar nodig. Zo houd je rente- en afschrijvingslasten binnen de gestelde kaders en heb je direct inzicht waar er nog ruimte is.

Inzicht in totale kapitaallasten

Voeg actuele data van het boekhoudpakket samen met de begroting en krijg inzicht in de totale kapitaallasten van jouw organisatie.

Grip op processen

Plan investeringen en voer ze over de jaren uit waarbij je grip houdt op het totale uitvoeringsproces. Zo kom je aan het einde van projecten niet voor verassingen te staan.

Joost Wenderich

Zien is geloven. Vraag een demonstratie aan!

In een gesprek en demonstratie wordt alles zoveel duidelijker.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Joost Wenderich via joost.wenderich@inergy.nl

  Alles voor jouw planning & control cyclus

  LIAS Document Management

  Realtime samenwerken – van begroting tot jaarverslag

  LIAS Publisher

  Alle planning & control producten online zichtbaar en toegankelijk.

  LIAS Finance

  Grip op jouw cijfers met Financieel management.