Monitoren & Verantwoorden

Maak complexe informatie in een handomdraai overzichtelijk. Met LIAS Analytics zijn alle interactieve dashboards gebundeld in een Power BI app. Zo heb je direct inzicht in de stuurinformatie zonder zelf tijd kwijt te zijn aan het genereren van een dashboard.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Je bepaalt zelf wie welke informatie te zien krijgt. Een budgethouder krijgt bijvoorbeeld andere informatie te zien dan zijn collega of afdelingshoofd. Op deze manier is het ook mogelijk om met één druk op de knop de begroting zowel intern als extern te delen. Je kan stakeholders toegang geven tot rapportages over de begroting, governance, risk & compliance of de prognose.

De Power BI dashboards zijn altijd en overal toegankelijk, ongeacht device. In de dashboards is informatie terug te vinden uit het financiële systeem, Performance Management en Risk Management. Ook voor de Interne Controle is het mogelijk om inzicht te krijgen in de processen waarop gestuurd wordt.

LIAS Analytics

Maak je complexe informatie in een handomdraai overzichtelijk. Met LIAS Analytics zijn alle dashboards gebundeld in een Power BI App.

COVID-monitor

Krijg én houd grip op de financiële gevolgen van COVID-19 met LIAS COVID-monitor.

LIAS Performance Management

Stel meetbare doelen, bepaal wie verantwoordelijk is en ontvang regelmatig tussentijdse resultaten.

Rene van Veen

CCO

Wil je meer weten over LIAS?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Rene van Veen via rene.van.veen@inergy.nl