Een baan met impact

Onze mensen omschrijven de cultuur van Inergy als open, betrokken en informeel; je bent hier geen ‘nummertje’. De lijnen zijn kort en de deuren staan open. En de sfeer is goed. Zelfs zó goed, dat meer dan 95% van onze medewerkers dit ziet als één van de belangrijkste redenen om bij Inergy te komen werken – en te blijven werken. Mensen die eenmaal aan boord zijn, willen namelijk niet snel meer weg!

Bekijk vacatures

Jij mag het zeggen

‘Om mensen te houden, moet je ván ze houden’ merkte Sjors al jaren geleden op, als hoofdrolspeler in een legendarisch reclamespotje van Cup-a-Soup. En in de kern klopt dat. Wij geloven in vrijheid, bewegingsruimte en eigen verantwoordelijkheid. Als jij je vrij voelt en lekker in je vel zit, komt jouw talent beter tot ontwikkeling. Daar worden we allemaal beter van. Daarom kun je bij ons flexwerken, een mama- of papadag inlassen of zelfs je kind meenemen naar kantoor.

Inergy Boost

Bij Inergy vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen die je nodig hebt om je vak uit te oefenen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes en daarmee dat van Inergy. We verwachten van iedereen binnen Inergy dat je werkt aan dat persoonlijk leiderschap. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost!

Inergy Boost is een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Zoals de omschrijving al aangeeft heeft iedere collega daarin iets anders nodig. Daarom bestaat het programma uit drie tracks met daarin uiteenlopende onderwerpen waar ook voor jou wat te halen valt. Het programma bestaat uit drie tracks. Iedere track bestaat uit een aantal sessies die passen binnen het thema van de track.

Op elk punt in je carrière

Of je nu aan het afstuderen bent, aan je 1e of 2e carrièrestap toe bent of een ervaren professional bent, we bieden werk dat past bij elke fase. Deze spreiding vind je ook terug in onze werkwijze, we koppelen ‘juniors’ regelmatig aan ‘seniors’ op grote projecten. Onze seniors zijn veelal autoriteiten op een specifiek kennisgebied, die bijvoorbeeld één of meerdere boeken gepubliceerd hebben. Het draait bij ons om het delen van kennis. In welke carrièrefase onze medewerkers zich ook bevinden, één ding hebben ze gemeen; ze zijn dolenthousiast over inhoudelijke diepgang en digitale technologie.

We improve performance!

Bij Inergy maak je impact door vooruitgang te bewerkstelligen. We improve performance! Dit doen we door data te transformeren in waardevolle inzichten en zo onze klanten vooruit te helpen. Als onderdeel van een bevlogen team collega’s pak je de intellectuele uitdagingen zelfstandig en naar eigen inzicht op. En het leuke is; ons werk is meetbaar en daarmee is de impact tastbaar. Vooruitgang biedt Inergy niet alleen aan haar klanten, maar net zo goed aan de medewerkers. Wij doen er alles aan jouw leergierigheid en nieuwsgierigheid te stimuleren en bieden de flexibiliteit om jouw leven zo goed mogelijk in te richten.

Bekijk vacatures

Werken bij Inergy - Infographic

Bekijk hier onze openstaande vacatures


Speel de Inergy Game

We zijn altijd op zoek naar talent, of er nu een actuele vacature geplaatst staat of niet. Hou je ervan om inhoudelijk uitgedaagd te worden? Zet jij je tanden graag in een complex vraagstuk en laat je niet los tot je de onderste steen boven hebt? Dan hebben we voor jou een leuke uitdaging! Onlangs hebben we een beurs uitgereikt aan een student die een online game heeft ontwikkeld om onze potentiële nieuwe collega’s uit te dagen. Lukt het jou om ons spel uit te spelen? ps. Geen zin om een game te spelen, maar kun je wel een beetje tafelvoetballen? Of een goede biefstuk bakken op één van onze befaamde BBQ’s? Ook dan maken we graag kennis met je!

Speel de Inergy Game

Melissa de Wilde

Recruiter

Zie jij het wel zitten om bij ons te werken?

Stuur ons een bericht via onderstaand formulier of neem voor meer informatie contact op met Melissa de Wilde.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Melissa de Wilde via melissa.de.wilde@inergy.nl