Informatiebeveiliging en privacy is binnen het publieke domein een steeds belangrijker thema. Immers, voldoe je niet aan de gestelde eisen, of voer je verplichte audits niet, onjuist of niet op tijd uit, dan kan dit grote gevolgen hebben voor jouw organisatie.

Wij hebben deze overzichtelijke timeline gemaakt met alle belangrijke deadlines en data met betrekking tot de on- en offline informatiebeveiliging en privacy van jouw organisatie.

In de Timeline staan belangrijke data van verplichte audits zoals ENSIA, SUWI en DigiD. Daarnaast vind je in de Timeline alle deadlines ten aanzien van de regels en verordeningen van de BIO, AVG, PNIK, BRP, BGT, BRO, SUWI, Rodin en KIDO. Zo kun je ruim op tijd jouw audits inplannen bij de onafhankelijke en gecertificeerde auditors van Inergy. Ook mis je geen enkele deadline en riskeer je zodoende geen hoge boetes of het intrekken van een licentie of certificering. Kortom, Inergy-Timeline is voor gemeenten een onmisbaar document voor het efficiënt en doelmatig inplannen van alle activiteiten van auditing, informatiebeveiliging en privacy in 2021.

Vul in het formulier hieronder jouw gegevens in en we sturen de Timeline als PDF naar jouw mailbox.