Snel naar content
Finance LIAS

Alles komt tegelijk op de afdeling Finance, maar hulp is onderweg!

Zo gebruik je LIAS software om jouw financiële afdeling
te ontzorgen

Als medewerker van de financiële afdeling heb je het in het voorjaar erg druk. Je ben bezig met de jaarrekening, begroting en voorjaarsnota en krijgt ook nog eens moeilijke vragen van de accountant. Maar er is hulp onderweg!

Maak gebruik van LIAS Software

De LIAS Software is van essentieel belang voor jouw financiële afdeling. Begin op tijd met de voorbereiding voor de publicaties van de jaarrekening, begroting en voorjaarsnota. Met LIAS zet je alles een aantal maandan van te voren al klaar.

Brengplicht in plaats van haalplicht

Dankzij LIAS hoef je niet meer achter iedereen aan te rennen. De interne organisatie heeft een brengplicht in plaats van een haalplicht voor de financiële afdeling. Met een goed versiebeheer weet elke collega wanneer ze iets moeten opleveren.

Een compact schrijfproces

Een beproefde werkwijze van veel klanten van Inergy is om vier dagen uit te trekken voor het schrijven van een publicatie. De opbouw is als volgt: 1 dag schrijven, 1 dag controleren, 1 dag herstel schrijven en 1 dag voor de laatste controle en definitief akkoord. Met LIAS Software ben je dus weer in control binnen het P&C-proces.

Optimaliseer jouw financiële afdeling

Wil je ook het schrijfproces optimaliseren van jouw financiële afdeling? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe LIAS Software jou kan ontzorgen!

Wil je meer weten? Vraag het ons!

Wil je meer weten over hoe je LIAS Software kan gebruiken om jouw financiële afdeling te ontzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Inergy implementeerde Microsoft Fabric: dit ontdekte onze expert

Inergy implementeerde Microsoft Fabric: dit ontdekte onze expert

De wereld van data analytics is in rep en roer. De reden? Microsoft Fabric. Dit splinternieuwe data analytics platform brengt alle losse analytics tools van Microsoft samen. Veel specialisten experimenteren ermee, maar heeft iemand het platform al bij een klant geïmplementeerd? Wij wel! In dit blog vertelt Merijn wat hij van de implementatie van Microsoft Fabric heeft geleerd.

Lees verder

Veilig (online) de vakantie door

Veilig (online) de vakantie door

Ga je binnenkort op vakantie? Een heerlijk tijd van ontspanning en plezier, maar volgens onze informatieveiligheid experts ook een periode...

Lees verder

Een terug- en vooruitblik op Informatiebeveiliging en Privacy: 2023 vs 2024

Een terug- en vooruitblik op Informatiebeveiliging en Privacy: 2023 vs 2024

Voor cybercriminelen was 2023 een goed jaar. Online dreigingen zijn alleen maar toegenomen en het aantal aanvallen is opnieuw nog...

Lees verder