Snel naar content

Data Analytics

Data Analytics

Verbeter de kwaliteit van besturing en besluitvorming met data analytics door de inzet van data management, advanced analytics en dashboarding.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Data Analytics van Inergy

Waarom Inergy?

Inergy helpt bedrijven bij het halen en verbeteren van hun eigen doelstellingen door het optimaal inzetten van data analytics. Daarvoor bouwen, beheren en doorontwikkelen we jouw dataplatform. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.
Onze specialisten staan indien gewenst dag en nacht voor je klaar om jouw dataplatform up-to-date te houden en te actualiseren op basis van jouw behoeftes.

Datamanagement

Datamanagement

Houd je data compleet, up-to-date, gestructureerd en betrouwbaar. Hierdoor is alle data altijd beschikbaar voor de tools die deze data gebruiken.

Lees meer

Advanced analytics

Advanced analytics

Analyseer je beschikbare data en verkrijg nieuwe inzichten, maak slimme voorspelmodellen en neem op data gebaseerde beslissingen.

Lees meer

Dashboarding

Dashboarding

Visualiseer data in een dashboard of rapportage en maak informatie toegankelijk, eenvoudiger te begrijpen en gemakkelijker te interpreteren.

Lees meer

Jouw dataplatform. Onze diensten.

Dataplatform bouwen

Dataplatform bouwen

Met onbeperkte opslag, de beste performance en top security maken we je klaar voor de toekomst.

Lees meer

Dataplatform beheren

Dataplatform beheren

Onze specialisten zorgen voor het veilig en 24/7 up-to-date houden van jouw dataplatform.

Lees meer

Dataplatform doorontwikkelen

Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van jouw dataplatform op basis van de behoeftes.

Lees meer

Over Inergy

Over Inergy

We maken de impact van jouw data zichtbaar en meetbaar. We inspireren je om kritisch naar jouw data te kijken om deze op een integere manier innovatief in te zetten om de grootst mogelijke impact. Ontdek alles over Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden.

Lees meer

Data analytics door Inergy

Door de inzet van data analytics neem je op data gebaseerde beslissingen. Zo voorkom je dat je vaart op aannames en onderbuikgevoel. Goede implementatie van data analytics in een organisatie kenmerkt zich door data management, advanced analytics en dashboarding. Met data analytics zet je ruwe data om in informatie. Met deze informatie neem je datagedreven beslissingen. Data analytics kan je ruwweg onderverdelen in vier soorten analytics:

  • Descriptive analytics – wat is er gebeurd?
  • Diagnostic analytics – waarom is het gebeurd?
  • Predictive analytics – wat zal er gebeuren?
  • Prescriptive analytics – hoe kunnen we het laten gebeuren? 


Datamanagement is het beheren, structureren, actualiseren en beveiligen van alle data in je organisatie. Door alle databronnen onder te brengen in een datawarehouse, ben je er van verzekerd dat de data accuraat, goed gestructureerd en 24/7 beschikbaar is.

Met advanced data analytics zet je ruwe data om in bruikbare informatie. Deze informatie zet je vervolgens in om betere datagedreven beslissingen te maken in je hele organisatie. Met technieken van data science en Artificial Intelligence kies je the best way forward. Waar descriptive en diagnostic analytics het verleden analyseren, kijken predictive en prescriptive analytics naar de toekomst en hoe je deze naar je hand kan zetten.

Zodra data management goed is ingericht binnen je organisatie, ben je in staat om deze data te visualiseren in dashboards, in de vorm van stuurinformatie en taakinformatie. Zo heeft iedere medewerker, manager of directeur altijd inzicht in de voor hem meest belangrijke informatie. Zo neem je datagedreven beslissingen en is er in de hele organisatie slechts één versie van de waarheid.