Snel naar content

Data Analytics

Data Analytics

Verbeter de kwaliteit van besturing en besluitvorming met data analytics door de inzet van data management, advanced analytics en dashboarding.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Waarom Inergy?

Data Analytics van Inergy

Inergy helpt je bij het halen en verbeteren van je doelstellingen door het optimaal inzetten van data analytics. Daarvoor bouwen, optimaliseren, beheren en doorontwikkelen we jouw dataplatform. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.
Onze specialisten staan indien gewenst dag en nacht voor je klaar om jouw dataplatform up-to-date te houden en te actualiseren op basis van jouw behoeftes.

young professionals staan achter ingery logo voor het kantoor
profielfoto peter ledeboer

Peter Ledeboer – Specialist data analytics

✔ kies zelf je dag en tijd ✔gratis en zonder verplichtingen

Jouw dataplatform. Onze diensten.

1. Dataplatform bouwen

1. Dataplatform bouwen

Met onbeperkte opslag, de beste performance en top security maken we je klaar voor de toekomst.

Meer weten

2. Dataplatform beheren

2. Dataplatform beheren

Wij beheren en monitoren jouw dataplatform 24/7 zodat jij er geen omkijken naar hebt. We bieden dag én nacht support en zorgen ervoor dat je grip hebt op de kosten.

Meer weten

3. Dataplatform doorontwikkelen

3. Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van jouw dataplatform. Extra databronnen? Nieuwe dashboards? Wij regelen het voor je.

Meer weten

Datamanagement

Datamanagement

Complete, up-to-date, correct gestructureerde en betrouwbare data. Je data is altijd beschikbaar voor de tools die deze data gebruiken.

Lees meer

Advanced analytics

Advanced analytics

Analyseer je beschikbare data en verkrijg nieuwe inzichten, maak slimme voorspelmodellen en neem op data gebaseerde beslissingen.

Lees meer

Dashboarding

Dashboarding

Visualiseer data in een dashboard of rapportage en maak informatie toegankelijk, eenvoudiger te begrijpen en gemakkelijker te interpreteren.

Lees meer

Data analytics gemaakt voor de toekomst

Wensen en behoeften op gebied van data analytics veranderen continu en groeien mee met de organisatie. \We bouwen en optimaliseren niet alleen jouw datawarehouse en dashboards, maar we beheren deze én ontwikkelen deze continu door. Zo heb je geen omkijken meer naar jouw data omgeving.

Wij ontzorgen je. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en richt jij je op je werkzaamheden van je eigen organisatie. Zaken waar jij alles van weet. Wij weten immers alles van data.

Over Inergy

Over Inergy

We maken de impact van jouw data zichtbaar en meetbaar. We inspireren je om kritisch naar jouw data te kijken om deze op een integere manier innovatief in te zetten om de grootst mogelijke impact. Ontdek alles over Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden.

Lees meer

Data analytics door Inergy

Door de inzet van data analytics neem je op data gebaseerde beslissingen. Zo voorkom je dat je vaart op aannames en onderbuikgevoel. Goede implementatie van data analytics in een organisatie kenmerkt zich door data management, advanced analytics en dashboarding. Met data analytics zet je ruwe data om in informatie. Met deze informatie neem je datagedreven beslissingen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland