Snel naar content

Data Analytics

Data Analytics

Verbeter de kwaliteit van besturing en besluitvorming met data analytics door de inzet van data management, advanced analytics en dashboarding.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Waarom Inergy?

Data Analytics van Inergy

Inergy helpt bedrijven bij het halen en verbeteren van hun eigen doelstellingen door het optimaal inzetten van data analytics. Daarvoor bouwen, beheren en doorontwikkelen we jouw dataplatform. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.
Onze specialisten staan indien gewenst dag en nacht voor je klaar om jouw dataplatform up-to-date te houden en te actualiseren op basis van jouw behoeftes.

Jouw dataplatform. Onze diensten.

1. Dataplatform bouwen

1. Dataplatform bouwen

Met onbeperkte opslag, de beste performance en top security maken we je klaar voor de toekomst.

Lees meer

2. Dataplatform beheren

2. Dataplatform beheren

Onze specialisten zorgen voor het veilig en 24/7 up-to-date houden van jouw dataplatform.

Lees meer

3. Dataplatform doorontwikkelen

3. Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van jouw dataplatform op basis van de behoeftes.

Lees meer

Datamanagement

Datamanagement

Complete, up-to-date, correct gestructureerde en betrouwbare data. Je data is altijd beschikbaar voor de tools die deze data gebruiken.

Lees meer

Advanced analytics

Advanced analytics

Analyseer je beschikbare data en verkrijg nieuwe inzichten, maak slimme voorspelmodellen en neem op data gebaseerde beslissingen.

Lees meer

Dashboarding

Dashboarding

Visualiseer data in een dashboard of rapportage en maak informatie toegankelijk, eenvoudiger te begrijpen en gemakkelijker te interpreteren.

Lees meer

Data analytics gemaakt voor de toekomst

Wensen en behoeften op gebied van data analytics veranderen continu en groeien mee met de organisatie. Daarom werkt Inergy niet op projectbasis. Wij gaan voor een langetermijnsamenwerking. Wij denken vooruit. We bouwen niet alleen jouw datawarehouse en dashboards, maar we beheren deze én ontwikkelen deze continu door. Zo heb je geen omkijken meer naar jouw data omgeving.

Wij ontzorgen je. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en richt jij je op je werkzaamheden van je eigen organisatie. Zaken waar jij alles van weet. Wij weten immers alles van data.

Over Inergy

Over Inergy

We maken de impact van jouw data zichtbaar en meetbaar. We inspireren je om kritisch naar jouw data te kijken om deze op een integere manier innovatief in te zetten om de grootst mogelijke impact. Ontdek alles over Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden.

Lees meer

Top 10 Data & Artificial Intelligence

Inergy staat in de top 10 van koplopers in de wereld van digitale transformatie op het gebied van data en Artificial Intelligence volgens het zakelijke magazine MT/Sprout. “En daar zijn we supertrots op”, aldus Rene van Veen, CCO bij Inergy.

De lijst is gebaseerd op de beoordelingen van ruim 500 zakelijke beslissers, die vanuit hun rol relaties onderhouden met dienstverleners.

Data analytics door Inergy

Door de inzet van data analytics neem je op data gebaseerde beslissingen. Zo voorkom je dat je vaart op aannames en onderbuikgevoel. Goede implementatie van data analytics in een organisatie kenmerkt zich door data management, advanced analytics en dashboarding. Met data analytics zet je ruwe data om in informatie. Met deze informatie neem je datagedreven beslissingen. Data analytics kan je ruwweg onderverdelen in vier soorten analytics:

  • Descriptive analytics – wat is er gebeurd?
  • Diagnostic analytics – waarom is het gebeurd?
  • Predictive analytics – wat zal er gebeuren?
  • Prescriptive analytics – hoe kunnen we het laten gebeuren? 

Datamanagement is het beheren, structureren, actualiseren en beveiligen van alle data in je organisatie. Door alle databronnen onder te brengen in een datawarehouse, ben je er van verzekerd dat de data accuraat, goed gestructureerd en 24/7 beschikbaar is.

Met advanced data analytics zet je ruwe data om in bruikbare informatie. Deze informatie zet je vervolgens in om betere datagedreven beslissingen te maken in je hele organisatie. Met technieken van data science en Artificial Intelligence kies je the best way forward. Waar descriptive en diagnostic analytics het verleden analyseren, kijken predictive en prescriptive analytics naar de toekomst en hoe je deze naar je hand kan zetten.

Zodra data management goed is ingericht binnen je organisatie, ben je in staat om deze data te visualiseren in dashboards, in de vorm van stuurinformatie en taakinformatie. Zo heeft iedere medewerker, manager of directeur altijd inzicht in de voor hem meest belangrijke informatie. Zo neem je datagedreven beslissingen en is er in de hele organisatie slechts één versie van de waarheid.

Neem contact met ons op

Ben je overtuigd? Of wil je graag wat meer informatie? Vul het contactformulier in en onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Geen zin om te wachten? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt. We improve performance.


  • Ervaren data analytics specialisten
  • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
  • ISO 27001 & ISAE 3402 gecertificeerd