Snel naar content
LIAS Tekst assists blog Leonard

Ontdek de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent

Ik ben blij om je kennis te laten maken met de nieuwste innovatie op het gebied van tekstverwerking: de LIAS AI-Tekstassistent. Samen met het team hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan deze krachtige tool. LIAS helpt al ruim 20 jaar organisaties in het verbeteren van hun processen en efficiëntie in werkzaamheden. En nu voegen we daar ook de innovatieve LIAS AI-Tekstassistent aan toe. Graag deel ik vijf belangrijke voordelen met je die jouw schrijfervaring naar een hoger niveau tillen. 

  1. Efficiëntie en tijdsbesparing

Met de LIAS AI-Tekstassistent herschrijf, bewerk en optimaliseer je jouw teksten nu met één druk op de knop. Dit bespaart je kostbare tijd en verhoogt de efficiëntie van je werk. Je krijgt meer gedaan in minder tijd, waardoor je je kunt concentreren op andere belangrijke taken. 

  1. Verhoogde leesbaarheid 

De AI-Tekstassistent biedt waardevolle tips en suggesties om de leesbaarheid van je teksten te verbeteren. Of je nu bezig bent met het schrijven van teksten voor raadsleden of burgers, één van de Planning & Control producten of uitwerken van beleid, de Tekstassistent analyseert je inhoud en geeft advies om je boodschap helder en begrijpelijk over te brengen. Zo maak je indruk op je lezers en versterk je je communicatievaardigheden. 

  1.  Gebruiksvriendelijkheid voor iedereen 

Een van de grootste voordelen van de LIAS AI-Tekstassistent is dat je geen ervaring nodig hebt met het schrijven van prompts. Zelfs als je nieuw bent in het vakgebied, kun je direct aan de slag en profiteren van de mogelijkheden van de Tekstassistent. Het gebruiksgemak staat centraal, waardoor iedereen profiteert van deze krachtige tool, ongeacht je schrijfvaardigheid. 

  1.  Veiligheid en vertrouwelijkheid 

Bij het ontwikkelen van de LIAS AI-Tekstassistent heeft privacy en gegevensbeveiliging altijd hoog in het vaandel gestaan. Jouw data wordt niet opgeslagen en gebruikt om het model te trainen, waardoor je met een gerust hart gebruik kunt maken van de Tekstassistent. We waarborgen de veilige integratie in LIAS Publisher, zodat je zonder zorgen kunt werken aan je publicaties. 

  1.  Performancebewaking en ondersteuning 

Bij Inergy bewaken we voortdurend de prestaties van de Tekstassistent. We zorgen ervoor dat deze tool blijft voldoen aan de hoogste normen. Bovendien bieden we uitgebreide ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat je het maximale uit de LIAS AI-Tekstassistent haalt. Jouw succes is ons doel. 

Til je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau 

Dankzij de LIAS AI-Tekstassistent wordt het schrijven van teksten een moeiteloze ervaring. Met de voordelen van efficiëntie, verhoogde leesbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en performancebewaking, biedt deze krachtige tool alles wat je nodig hebt om je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Maak je teksten duidelijk en meer leesbaar voor iedereen waarmee je boodschap nog beter overkomt. 

Voor iedereen geschikt 

Benieuwd hoe AI jouw schrijfervaring kan transformeren? Joshah neemt je mee in een korte video om de indrukwekkende voordelen van de LIAS Tekstassistent te demonstreren. Van tijdsbesparing, begrijpelijke taalgebruik tot verbeterde consistentie, ontdek hoe deze tool speciaal ontworpen is voor LIAS P&C gebruikers om jouw rapportages naar het volgende niveau te tillen.

Ontdek vandaag nog de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent en ervaar zelf hoe deze innovatieve tool je kan ondersteunen. Het is nu gratis toegankelijk voor gebruikers van LIAS InControl en LIAS Enterprise.

Meer informatie 

Neem contact met ons op of meld je als gebruiker van LIAS Publisher aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen en ervaar zelf de voordelen van werken met de LIAS AI-Tekstassistent. 

Blijf op de hoogte

De auteur

Leonard Boot
Leonard Boot

Product Owner

Leonard Boot heeft bij veel verschillende gemeenten implementaties begeleid. Heeft hij meegewerkt aan de mogelijkheden voor het publiceren vanuit Enterprise naar het web en is hij nu Product Owner met in zijn portefeuille LIAS Enterprise, LIAS InControl en LIAS Publisher.

Meer berichten

Alle berichten

Praktische toepassingen voor schrijvers: optimaliseer je publicatie met de LIAS Tekstassistent

Praktische toepassingen voor schrijvers: optimaliseer je publicatie met de LIAS Tekstassistent

Heb je ooit gewenst dat je publicaties consistenter en professioneler waren, zonder urenlang te moeten sleutelen aan elke zin? Met de LIAS Tekstassistent wordt dit realiteit. Laten we je meenemen in de praktische toepassingen die jouw werk als schrijver aanzienlijk eenvoudiger maken.

Lees verder

Veelgestelde vragen tijdens webinar Meicirculaire 2024

Veelgestelde vragen tijdens webinar Meicirculaire 2024

Tijdens het webinar over de Meicirculaire zagen we een aantal vragen vaker terugkomen. Hieronder tonen we een overzicht van de belangrijkste vragen en thema's die naar voren kwamen. In het webinar dat je on demand terug kan kijken vind je de antwoorden.

Lees verder

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Lokale overheden staan voor belangrijke keuzes. Om keuzes te maken moet je inzicht hebben. Met onze module MIP Activa in LIAS Enterprise is dit inzicht snel en makkelijk te verkrijgen voor geplande investeringen en lopende kredieten.

Lees verder