Snel naar content
LIAS Digitaal behandelen

Transformeer het begrotingsproces met LIAS Digitaal Behandelen

De uitdaging: tijd- en energieverslindende begrotingsprocessen

Het is weer die tijd van het jaar. Gemeenten en provincies staan op het punt hun begrotingen voor 2024 te presenteren aan de raad en het college. Traditioneel een periode waarin raadsleden hun vragen kunnen indienen. Een proces dat vaak meer tijd en energie kost dan nodig is. Deze vragen worden meestal via e-mail verzonden, soms mondeling, en opgeslagen in verspreide Excel-bestanden. Het resultaat? Dubbele vragen, extra werk en een financiële afdeling die al onder druk staat door personeelstekorten. Kortom, een inefficiënt en tijdrovend proces.

De oplossing: LIAS Digitaal Behandelen

Gelukkig is er een manier om dit proces te stroomlijnen: de LIAS Digitaal Behandelen-module. Deze innovatieve oplossing biedt raadsleden een speciale online omgeving waar ze niet alleen aantekeningen kunnen maken, maar ook direct hun vragen kunnen stellen. Of het nu gaat om vragen binnen de fractie, aan de griffier of aan een specifieke afdeling, alles is mogelijk en alles is transparant.

Waarom kiezen voor LIAS Digitaal Behandelen?

  1. Transparantie:
    Alle gestelde vragen zijn zichtbaar voor iedereen. Dit voorkomt dubbele vragen en zorgt voor een efficiëntere communicatie.
  2. Gebruiksvriendelijkheid:
    De module is ontworpen om het leven van zowel raadsleden als ambtenaren gemakkelijker te maken.
  3. Tijdsbesparing:
    Door de gestroomlijnde aanpak kunnen raadsleden sneller door de documenten navigeren, terwijl de organisatie minder tijd kwijt is aan het beantwoorden van vragen.

Ontdek meer

Benieuwd hoe LIAS Digitaal Behandelen uw begrotingsproces kan transformeren? Bekijk dan ons informatieve filmpje voor een diepgaande blik op alle functies en voordelen.

Bij Inergy begrijpen we de uitdagingen van het moderne bestuur en bieden we oplossingen die echt werken. Met LIAS Digitaal Behandelen nemen we een grote stap voorwaarts in het digitaliseren en optimaliseren van bestuurlijke processen. Maak de overstap vandaag nog en ervaar het verschil.

Wil je meer weten? Vraag het ons!

Wil je meer weten over hoe je LIAS Digitaal Behandelen kan gebruiken om uw begrotingsproces te transformeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Inergy implementeerde Microsoft Fabric: dit ontdekte onze expert

Inergy implementeerde Microsoft Fabric: dit ontdekte onze expert

De wereld van data analytics is in rep en roer. De reden? Microsoft Fabric. Dit splinternieuwe data analytics platform brengt alle losse analytics tools van Microsoft samen. Veel specialisten experimenteren ermee, maar heeft iemand het platform al bij een klant geïmplementeerd? Wij wel! In dit blog vertelt Merijn wat hij van de implementatie van Microsoft Fabric heeft geleerd.

Lees verder

Veilig (online) de vakantie door

Veilig (online) de vakantie door

Ga je binnenkort op vakantie? Een heerlijk tijd van ontspanning en plezier, maar volgens onze informatieveiligheid experts ook een periode...

Lees verder

Een terug- en vooruitblik op Informatiebeveiliging en Privacy: 2023 vs 2024

Een terug- en vooruitblik op Informatiebeveiliging en Privacy: 2023 vs 2024

Voor cybercriminelen was 2023 een goed jaar. Online dreigingen zijn alleen maar toegenomen en het aantal aanvallen is opnieuw nog...

Lees verder