Snel naar content
D&A Klantevent

Inergy Data & Analytics Event 2024: Een dag vol innovatie en inzicht  

Het Inergy Data & Analytics Event 2024 was een geslaagde bijeenkomst waar 75 data-enthousiastelingen samenkwamen op het Inergy-kantoor in Woerden. Het evenement bood een uitgebreid programma met lezingen en presentaties die een breed scala aan onderwerpen binnen de datawereld bespraken, van technische deep-dives tot strategische visies. Hieronder volgt een kort overzicht van de sessies: 

Van data naar Insights 

Rogier Soetens, Managing Director van Bakerstreet, opende het evenement met een uiteenzetting over zijn aanpak om data naar een hoger plan te tillen. Hij besprak hoe dit de afdelingen van Bakerstreet in staat stelt om sneller en grondiger inzichten te verwerven in hun dagelijkse prestaties. Aan de hand van specifieke voorbeelden belichtte hij de ingezette tools en technieken. 

Vervolgens diepten experts van Inergy diverse thema’s uit zoals datakwaliteit, recommendersystems, datagedreven werken, Co-pilot en Snowflake. De sessies waren interactief van aard, wat leidde tot waardevolle dialogen. 

Hyperautomation 

Desmin Dekker, expert in hyperautomation bij ilionx, sloot de dag af met een boeiend betoog over de problemen die met hyperautomation aangepakt kunnen worden en de implementatie ervan binnen organisaties. Hij benadrukte hoe hyperautomation bestaande technieken bundelt om zo de menselijke capaciteit te versterken. 

De borrel 

Het evenement werd afgerond met een netwerkborrel, waarbij de deelnemers netwerkten, van gedachten wisselden en de besproken thema’s werden nader verkend met sprekers en andere professionals uit de datawereld. 

Tot de volgende keer 

Het Inergy Data & Analytics Event 2024 bood een waardevolle combinatie van inhoudelijke diepgang en praktische inzichten, en stuurde de deelnemers geïnspireerd en goed geïnformeerd huiswaarts. We kijken reikhalzend uit naar de volgende editie om de dialoog over de kracht en het potentieel van data voort te zetten. 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

De LIAS Gebruikersdag 2024 in Vianen was een dynamische en informatieve bijeenkomst die werd bezocht door ruim 200 klanten van...

Lees verder

Inergy Auditservices is overgedragen aan Publieke Sector Accountants

Inergy Auditservices is overgedragen aan Publieke Sector Accountants

Met ingang van 1 februari 2024 is het Inergy Auditservices team overgedragen aan Publieke Sector Accountants (PSA). Vanaf dat moment voert...

Lees verder