Snel naar content
Strategische samenwerking Inergy en Accoris

Inergy en Accoris kondigen strategische samenwerking aan voor verbeterde auditdiensten

Inergy en Accoris, beide toonaangevende aanbieder van auditservices, zijn verheugd om een strategische samenwerking aan te kondigen. Deze samenwerking is gericht op het verbreden van de dienstverlening aan klanten door het inzetten van gezamenlijk kennis en het verder professionaliseren van de begeleiding in de steeds veranderende auditeisen.

Verbeterde Dienstverlening

De samenwerking met Accoris stelt Inergy in staat om de dienstverlening aan haar klanten naar een hoger niveau te tillen. “Dankzij deze samenwerking kunnen we onze auditoren flexibeler inzetten en profiteren we van schaalvergroting. Dit betekent dat we nu nog meer expertise en specialisatie in huis hebben,” zegt Joost Henskens, CEO van Inergy. Jeroen Holierhoek, Managing director bij Accoris vult aan. “We vullen elkaar goed aan op de domeinkennis binnen de gemeentemarkt.”

Meerwaarde voor Klanten

Klanten van Inergy Auditservices zullen direct profiteren van deze samenwerking door:

  • Efficiëntere begeleiding: door bundeling van de domeinkennis van de gemeentemarkt.
  • Flexibele inzetbaarheid: Auditoren met verschillende expertises zijn nog beter beschikbaar en kunnen sneller worden ingezet voor audits.
  • Meer Expertise: Door de schaalvergroting hebben is er toegang tot een breder scala aan kennis en specialisaties, waardoor altijd de beste auditor gekoppeld is aan jouw specifieke auditbehoeften.

Over Inergy

Inergy is gevestigd in Woerden en is een toonaangevende speler in de auditmarkt. Met een breed scala aan diensten en een team van hooggekwalificeerde professionals streeft Inergy ernaar om bedrijven te helpen bij het voldoen aan regelgeving en het verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Over Accoris

Accoris is gevestigd in Zoetermeer en Apeldoorn en is een betrouwbare partner in de auditmarkt. De hooggekwalificeerde onafhankelijke experts bieden een pakket aan diensten en evalueren organisaties volgens vastgestelde normen en leveren inzichtelijke rapporten waardoor men voldoet aan regelgeving en de bedrijfsvoering verbeterd. Aangesloten bij NBA en NOREA, garanderen ze kwaliteit en ethiek in het werk.

Contact

Voor meer informatie over deze samenwerking kan je contact opnemen met: Bianca Kraft, Projectmanager Auditservices, Inergy, 06 16 11 88 35, Bianca.kraft@inergy.nl

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Op 6 december 2023 publiceerde het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de jaarlijkse decembercirculaire. De volgende dag werd...

Lees verder

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

In oktober hebben Power BI-enthousiastelingen hun vaardigheden aangescherpt en gedemonstreerd in de eerste editie van Dashboard Duel. Dashboard Duel is...

Lees verder

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

LIAS In Control introduceert een schitterende nieuwe feature: het integreren van landkaarten in LIAS Publisher-pagina’s. Deze toevoeging stelt je in...

Lees verder