Snel naar content
Klanten op de borrel van de klantendag van Inergy

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Donderdag 17 november vond, speciaal voor onze klanten, het Data & Analytics Event plaats op ons kantoor in Woerden. We praatten de bezoekers bij over de laatste trends en ontwikkelingen rondom data en inspireerden hen om nog meer uit hun data te halen.

Bij data & analytics draait alles om het werken met data. Collega’s Daan Koot en Michiel Brunt hielden een betoog over hoe je de privacy in je dataplatform AVG-proof vormgeeft.

We leren van het verleden om het heden beter te begrijpen en de toekomst beter te voorspellen. Dat geldt ook voor het vakgebied van data & analytics. In de interactieve sessie van Frank Habers doken we in het verleden van het vakgebied, om vervolgens gezamenlijk de toekomst te voorspellen.

Datagedreven werken is meer dan het dataplatform benutten. Hoe ga je als organisatie om met data? Merijn Douwes gaf een helder overzicht van Data Governance.

Met de missie ‘Mobilizing the world’s data’ gaat Snowflake veel verder dan alleen het bieden van een data platform. Het draait allemaal om het op eenvoudige en beheerde manier toegang krijgen tot voorheen onmogelijke hoeveelheden data – waar je ook bent en wie je ook bent. In een sessie van Leonie van der Sleen van Snowflake hoorde de deelnemers hoe de Snowflake Data Cloud kan worden ingezet voor het intern en extern delen van data zonder te kopiëren en hoe je data zelfs kan vermarkten als product.

Na afloop vond er een geanimeerde, gezellige borrel plaats voordat iedereen weer geïnspireerd naar huis ging.

We Improve Performance!

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Haal het maximale uit het coalitieakkoord met LIAS

Haal het maximale uit het coalitieakkoord met LIAS

Op woensdag 15 maart 2023 vinden de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschappen plaats. De vorming van de...

Lees verder

Accres en compensatie inflatie

Accres en compensatie inflatie

De minister van Binnenlandse Zaken heeft een nieuw ‘Stroomschema uitkeringsvorm’ en de bijbehorende toelichting gepubliceerd. Hierin wordt de keus tussen...

Lees verder

Decembercirculaire 2022 verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire 2022 verwerkt in LIAS PAUW

Woensdag 21 december verscheen de decembercirculaire 2022. Sinds vrijdag 23 december beschikken klanten van LIAS PAUW al over de cijfers...

Lees verder