Snel naar content

Het verhaal van

Rob Obdeijn

Ik heb Inergy zien groeien van een klein bedrijf gespecialiseerd in het leveren van BI-diensten op eigen platformen naar een grotere club die een breed scala aan diensten levert op public cloud platformen.

Rob Obdeijn – Senior Software Developer

Inmiddels ben ik ruim vijf jaar geleden aan de slag gegaan bij Inergy als Senior Software Developer. In die tijd heb ik Inergy zien groeien van een klein bedrijf gespecialiseerd in het leveren van BI-diensten op eigen platformen naar een grotere club die een breed scala aan diensten levert op public cloud platformen. Dat is een ontwikkeling waar we nog steeds middenin zitten.

Zelf ben ik druk bezig met een omvangrijk traject voor PostNL waarbij we de systemen voor de real-time informatievoorziening, onder andere de welbekende track & trace informatie over pakketjes, migreren naar AWS. Een project waarbij we de hele oplossing herontwikkelen met een cloud-native aanpak. Hiervoor draaien we als Inergy mee in een agile team van de klant, waardoor we ook echt samen met de klant bezig zijn om de optimale oplossing neer te zetten. Een erg uitdagende, maar juist daarom ook leuke klus!

Het leuke aan mijn rol binnen Inergy vind ik de grote mate van vrijheid die ik krijg om deze rol vorm te geven. Zo houd ik me bijvoorbeeld bezig met het opzetten van de juiste (software)architectuur en het bouwen van software, maar ook met het opzetten van CI/CD, interne kennisdeling en het begeleiden en coachen van collega’s.”

“De afgelopen vijf jaar heb ik Inergy enorm zien groeien.”

Rob Obdeijn – Senior Software Developer