Snel naar content
Collega geeft workshop data scientist

Drie Digitale Dagen in Heerlen

 

Afgelopen maandag stond in Heerlen de eerste dag van de ‘Drie Digitale Dagen’ op het programma. Na Heerlen werden op dinsdag en woensdag nog Hasselt en Aken aangedaan. Bij het evenement in Heerlen kon Inergy natuurlijk niet ontbreken. Vele collega’s waren aanwezig met als doel om bezoekers enthousiast te maken over Inergy. Zowel potentiële klanten, als ook potentiële collega’s.

De ochtend begon met een aantal centrale lezingen in het Forum. Nadat diverse partijen hun woordje hadden gedaan, heeft Maarten van Eijsden Inergy gepresenteerd. Maarten heeft aan de hand van een aantal business cases uitgelegd wat Inergy zoal doet en heeft a.d.h.v. Obvion de band met Heerlen uitgelegd.

Na de lunch konden de bezoekers kiezen uit een drietal workshops, waarvan een door Inergy werd gegeven. Aan de hand van een fictieve database van een bierbrouwerij liet Jim van Bemelen de deelnemers interactief kennis maken met Tableau. Onze Young Professionals hebben elk met een aantal deelnemers op een laptop de data te verkend aan de hand van Jim’s aanwijzingen. Gecombineerd met ludieke prijsjes en hier een daar een chocolaatje was dit een leuke, interactieve workshop, die met enthousiasme werd ontvangen door de deelnemers. Een en ander resulteerde in een geslaagde dag, waarbij veel mensen kennis hebben gemaakt met Inergy en waarbij de nodige contacten zijn gelegd.

Wil je meer informatie neem gerust contact op met Tom Loozen! tom.loozen@inergy.nl

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Gemeente Berkelland waarborgt de fiscale beheersmaatregelen met LIAS Horizontaal Toezicht

Gemeente Berkelland waarborgt de fiscale beheersmaatregelen met LIAS Horizontaal Toezicht

Gemeente Berkelland over LIAS HT: “Het waarborgen van de fiscale beheersmaatregelen is momenteel ons belangrijkste aandachtspunt” 

Lees verder

Tips voor een (informatie)veilige zomer

Tips voor een (informatie)veilige zomer

Voor velen is de zomervakantie is gestart. Een tijd van ontspanning en plezier, maar volgens de informatieveiligheid experts van Inergy...

Lees verder

Werken vanuit het buitenland: Carlijn in Zuid-Afrika 

Werken vanuit het buitenland: Carlijn in Zuid-Afrika 

Bij Inergy zijn er meerdere collega’s die naast kantoor en thuiswerken tijdelijk in het buitenland werken. In deze nieuwe reeks vragen we hun hoe het is om vanaf een “niet-standaard” locatie te werken. Deze keer: Carlijn van Schaik, Data Engineer bij Inergy, vanuit Kaapstad in Zuid-Afrika.

Lees verder