Snel naar content
Collega geeft workshop data scientist

Drie Digitale Dagen in Heerlen

 

Afgelopen maandag stond in Heerlen de eerste dag van de ‘Drie Digitale Dagen’ op het programma. Na Heerlen werden op dinsdag en woensdag nog Hasselt en Aken aangedaan. Bij het evenement in Heerlen kon Inergy natuurlijk niet ontbreken. Vele collega’s waren aanwezig met als doel om bezoekers enthousiast te maken over Inergy. Zowel potentiële klanten, als ook potentiële collega’s.

De ochtend begon met een aantal centrale lezingen in het Forum. Nadat diverse partijen hun woordje hadden gedaan, heeft Maarten van Eijsden Inergy gepresenteerd. Maarten heeft aan de hand van een aantal business cases uitgelegd wat Inergy zoal doet en heeft a.d.h.v. Obvion de band met Heerlen uitgelegd.

Na de lunch konden de bezoekers kiezen uit een drietal workshops, waarvan een door Inergy werd gegeven. Aan de hand van een fictieve database van een bierbrouwerij liet Jim van Bemelen de deelnemers interactief kennis maken met Tableau. Onze Young Professionals hebben elk met een aantal deelnemers op een laptop de data te verkend aan de hand van Jim’s aanwijzingen. Gecombineerd met ludieke prijsjes en hier een daar een chocolaatje was dit een leuke, interactieve workshop, die met enthousiasme werd ontvangen door de deelnemers. Een en ander resulteerde in een geslaagde dag, waarbij veel mensen kennis hebben gemaakt met Inergy en waarbij de nodige contacten zijn gelegd.

Wil je meer informatie neem gerust contact op met Tom Loozen! tom.loozen@inergy.nl

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Een dag uit het leven van Rachid Astitou, BI Projectmanager bij Inergy

Een dag uit het leven van Rachid Astitou, BI Projectmanager bij Inergy

Als BI Projectmanager zorgt Rachid ervoor dat elk project voldoet aan de verwachtingen van onze klanten. En dat het project binnen tijd en budget opgeleverd wordt.

Lees verder

Transformeer uw begrotingsproces met LIAS Digitaal Behandelen

Transformeer uw begrotingsproces met LIAS Digitaal Behandelen

Gemeenten en provincies staan op het punt hun begrotingen voor 2024 te presenteren aan de raad en het college. Een periode waarin raadsleden hun vragen kunnen indienen. Een proces dat vaak meer tijd en energie kost dan nodig is. Maar gelukkig is er een manier om dit proces te stroomlijnen: de LIAS Digitaal Behandelen-module!

Lees verder

Een dag uit het leven van Thessa de Bree, Content Marketeer en Vormgever bij Inergy

Een dag uit het leven van Thessa de Bree, Content Marketeer en Vormgever bij Inergy

Als Content Marketeer en Vormgever houdt Thessa zich bezig met het vormgeven van communicatie uitingen zoals video's, posters, whitepapers, nieuwsbrieven en social media. Lees over haar dynamische werkdag in deze blog!

Lees verder