Snel naar content
Collega geeft workshop data scientist

Drie Digitale Dagen in Heerlen

 

Afgelopen maandag stond in Heerlen de eerste dag van de ‘Drie Digitale Dagen’ op het programma. Na Heerlen werden op dinsdag en woensdag nog Hasselt en Aken aangedaan. Bij het evenement in Heerlen kon Inergy natuurlijk niet ontbreken. Vele collega’s waren aanwezig met als doel om bezoekers enthousiast te maken over Inergy. Zowel potentiële klanten, als ook potentiële collega’s.

De ochtend begon met een aantal centrale lezingen in het Forum. Nadat diverse partijen hun woordje hadden gedaan, heeft Maarten van Eijsden Inergy gepresenteerd. Maarten heeft aan de hand van een aantal business cases uitgelegd wat Inergy zoal doet en heeft a.d.h.v. Obvion de band met Heerlen uitgelegd.

Na de lunch konden de bezoekers kiezen uit een drietal workshops, waarvan een door Inergy werd gegeven. Aan de hand van een fictieve database van een bierbrouwerij liet Jim van Bemelen de deelnemers interactief kennis maken met Tableau. Onze Young Professionals hebben elk met een aantal deelnemers op een laptop de data te verkend aan de hand van Jim’s aanwijzingen. Gecombineerd met ludieke prijsjes en hier een daar een chocolaatje was dit een leuke, interactieve workshop, die met enthousiasme werd ontvangen door de deelnemers. Een en ander resulteerde in een geslaagde dag, waarbij veel mensen kennis hebben gemaakt met Inergy en waarbij de nodige contacten zijn gelegd.

Wil je meer informatie neem gerust contact op met Tom Loozen! tom.loozen@inergy.nl

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Waarom zijn veel bedrijven kwetsbaar door gebrekkige informatiebeveiliging?

Waarom zijn veel bedrijven kwetsbaar door gebrekkige informatiebeveiliging?

In onze steeds verder digitaliserende wereld is informatiebeveiliging cruciaal voor het succes van bedrijven. Toch blijven vooral kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) achter als het gaat om de implementatie van adequate beveiligingsmaatregelen.

Lees verder

Even voorstellen: de Support Engineers van de Servicedesk

Even voorstellen: de Support Engineers van de Servicedesk

Bij de Servicedesk van Inergy bieden we ondersteuning voor de volledige LIAS suite. Onze Support Engineers hebben dagelijks contact met klanten die uiteenlopende vragen stellen over onze producten en diensten.

Lees verder

Een dag uit het leven van Krystle Villaflor, Cloud & DevOps Engineer bij Inergy

Een dag uit het leven van Krystle Villaflor, Cloud & DevOps Engineer bij Inergy

Als Cloud & DevOps Engineer bij Inergy maak ik deel uit van een team van meer dan 170 collega’s. In mijn rol zorg ik ervoor dat onze infrastructuur soepel draait en dat klanten kunnen vertrouwen op stabiele, veilige en efficiënte cloudomgevingen door middel van geautomatiseerde processen en continue optimalisatie.

Lees verder