Snel naar content
Collega geeft workshop data scientist

Drie Digitale Dagen in Heerlen

 

Afgelopen maandag stond in Heerlen de eerste dag van de ‘Drie Digitale Dagen’ op het programma. Na Heerlen werden op dinsdag en woensdag nog Hasselt en Aken aangedaan. Bij het evenement in Heerlen kon Inergy natuurlijk niet ontbreken. Vele collega’s waren aanwezig met als doel om bezoekers enthousiast te maken over Inergy. Zowel potentiële klanten, als ook potentiële collega’s.

De ochtend begon met een aantal centrale lezingen in het Forum. Nadat diverse partijen hun woordje hadden gedaan, heeft Maarten van Eijsden Inergy gepresenteerd. Maarten heeft aan de hand van een aantal business cases uitgelegd wat Inergy zoal doet en heeft a.d.h.v. Obvion de band met Heerlen uitgelegd.

Na de lunch konden de bezoekers kiezen uit een drietal workshops, waarvan een door Inergy werd gegeven. Aan de hand van een fictieve database van een bierbrouwerij liet Jim van Bemelen de deelnemers interactief kennis maken met Tableau. Onze Young Professionals hebben elk met een aantal deelnemers op een laptop de data te verkend aan de hand van Jim’s aanwijzingen. Gecombineerd met ludieke prijsjes en hier een daar een chocolaatje was dit een leuke, interactieve workshop, die met enthousiasme werd ontvangen door de deelnemers. Een en ander resulteerde in een geslaagde dag, waarbij veel mensen kennis hebben gemaakt met Inergy en waarbij de nodige contacten zijn gelegd.

Wil je meer informatie neem gerust contact op met Tom Loozen! tom.loozen@inergy.nl

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Praktische toepassingen voor schrijvers: optimaliseer je publicatie met de LIAS Tekstassistent

Praktische toepassingen voor schrijvers: optimaliseer je publicatie met de LIAS Tekstassistent

Heb je ooit gewenst dat je publicaties consistenter en professioneler waren, zonder urenlang te moeten sleutelen aan elke zin? Met de LIAS Tekstassistent wordt dit realiteit. Laten we je meenemen in de praktische toepassingen die jouw werk als schrijver aanzienlijk eenvoudiger maken.

Lees verder

Veelgestelde vragen tijdens webinar Meicirculaire 2024

Veelgestelde vragen tijdens webinar Meicirculaire 2024

Tijdens het webinar over de Meicirculaire zagen we een aantal vragen vaker terugkomen. Hieronder tonen we een overzicht van de belangrijkste vragen en thema's die naar voren kwamen. In het webinar dat je on demand terug kan kijken vind je de antwoorden.

Lees verder

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Lokale overheden staan voor belangrijke keuzes. Om keuzes te maken moet je inzicht hebben. Met onze module MIP Activa in LIAS Enterprise is dit inzicht snel en makkelijk te verkrijgen voor geplande investeringen en lopende kredieten.

Lees verder