Snel naar content

Partners en certificaten

Informatieveiligheid, kennis en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. Lees hier alles over onze partnerships en certificeringen.

Lees meer

ISO 27001 Certificaat

Inergy is gecertificeerd voor de ISO27001 norm. Dit certificaat is wereldwijd erkend en wil zeggen dat een bedrijf zijn informatiebeveiliging op orde heeft. Inmiddels zijn we al ruim zes jaar gecertificeerd. Toen we het ISO27001 certificaat nog niet hadden, vonden wij van onszelf dat we veilig werkten. Maar we hadden natuurlijk geen maatstaaf om dat ook aan te tonen. Met het ISO27001 certificaat hebben we dat wel.

ISAE 3402 Certificaat

Naast dat we in bezit zijn van het ISO27001 certificaat, voldoen we ook aan de ISAE 3402 norm. ISAE staat voor International Standard for Assurance Engagements. Het is een auditstandaard voor rapportage over beheersing van processen die zijn uitbesteed. Een externe auditor controleert dat rapport op opzet, bestaan en werking. In de ISAE3402 rapportage nemen we aspecten op voor informatiebeveiliging (Beschikbaarheid, Integriteit, Vertrouwelijkheid van Informatie).

Snowflake Select Partner

Inergy is “Select Partner” van Snowflake. Snowflake ziet Inergy als een deskundige partner, die bij meerdere klanten heeft bewezen Snowflake succesvol te kunnen implementeren. Daarnaast telt Inergy inmiddels een groeiende groep van SnowPro’s, echte Snowflake certified subject matter experts! En de volgende lichting SnowPro’s is alweer onderweg.

Microsoft Gold Partner

Inergy is officieel Microsoft Gold partner.
Inergy voldoet hiermee aan de strikte, eisen van het Gold-partnership op het vlak van kennis en ervaring met Microsoft-Azure. De Gold-status is een bevestiging van de structurele wijze waarop Inergy de technologie van Microsoft vertaalt naar effectieve oplossingen met waarde voor klanten.