Snel naar content

Partners en certificaten

Informatieveiligheid, kennis en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. Lees hier alles over onze partnerships en certificeringen.

Meer weten

ISO 27001 Certificaat

Inergy is gecertificeerd voor de ISO27001 norm. Dit certificaat is wereldwijd erkend en wil zeggen dat een bedrijf zijn informatiebeveiliging op orde heeft. Inmiddels zijn we al ruim zeven jaar gecertificeerd. Toen we het ISO27001 certificaat nog niet hadden, vonden wij van onszelf dat we veilig werkten. Maar we hadden natuurlijk geen maatstaf om dat ook aan te tonen. Met het ISO27001 certificaat hebben we dat wel.

ISAE 3402 Certificaat

Naast dat we in bezit zijn van het ISO27001 certificaat, voldoen we ook aan de ISAE 3402 norm. ISAE staat voor International Standard for Assurance Engagements. Het is een auditstandaard voor rapportage over beheersing van processen die zijn uitbesteed. Een externe auditor controleert dat rapport op opzet, bestaan en werking. In de ISAE3402 rapportage nemen we aspecten op voor informatiebeveiliging (Beschikbaarheid, Integriteit, Vertrouwelijkheid van Informatie).

Snowflake Premier Services Partner

Inergy is “Premier Services Partner” van Snowflake. Snowflake ziet Inergy als een deskundige partner, die bij meerdere klanten heeft bewezen Snowflake succesvol te kunnen implementeren. Daarnaast telt Inergy inmiddels een groeiende groep van SnowPro’s, echte Snowflake certified subject matter experts! En de volgende lichting SnowPro’s is alweer onderweg.

Top 10 koplopers op gebied van Digitale Transformatie

Inergy staat voor het tweede jaar op rij in de top 10 van koplopers in de wereld van digitale transformatie op het gebied van data- en Artificial Intelligence volgens het zakelijke magazine MT/Sprout. “En daar zijn we supertrots op”, aldus Rene van Veen, CCO bij Inergy.

De lijst is gebaseerd op de beoordelingen van ruim 3.176 zakelijke beslissers, die vanuit hun rol relaties onderhouden met dienstverleners. Vooral op het gebied van kwaliteit en resultaten scoort Inergy hoog. Dat is tenslotte waar het om draait.

Rene: “Onze klanten willen waarde uit hun data halen. Daarom bouwen wij dataplatformen, beheren we deze 24/7 en ontwikkelen deze door, zodat je altijd de juiste data hebt. Deze data visualiseren we in dashboards en we bedenken samen met onze klanten data analytics toepassingen.”