Snel naar content

Over Inergy

Wij hebben ervaren dat een kleine koerswijziging bij een grote organisatie enorme commerciële en maatschappelijke impact kan hebben. Dit is wat ons dagelijks inspireert voor onze klanten tot het uiterste te gaan.

Meer weten

De geschiedenis van Inergy

Inergy is opgericht in 1999 met als doel bedrijven te helpen waarde uit hun data te halen. LIAS ontstond in hetzelfde jaar met als doel de data rondom planning & control inzichtelijk te maken voor lokale overheden om daarmee snel te kunnen sturen. In juni 2020 hebben we de handen ineengeslagen met Frontin. We zijn als één bedrijf verder gegaan onder de naam Inergy.  

In 2021 is SafeHarbour onderdeel geworden van Inergy en hebben we het ISMS van SEP overgenomen.

Nog steeds draait bij ons alles om data. Samen met ruim 170 collega’s zetten wij ons 24/7 in om impact te maken met jouw data. Wij bieden full service, non-stop data analytics op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. 

We improve performance

Vooruitgang is het fundament van alle grote successen. De wereld is in een constante staat van dynamiek, en wie rigide is en uitsluitend de status quo wil handhaven krijgt het moeilijk. Meebewegen is het devies. Lenig zijn. Vooruit kijken. Het streven naar vooruitgang betekent dingen beter willen maken. Soepeler, efficiënter. Voor onszelf en voor onze klanten.

Wij verbinden, vereenvoudigen en versterken. We verliezen daarbij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit het oog. Ontdek hier hoe wij invulling geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze expertise

Wij verbeteren jouw kwaliteit van besturing en besluitvorming wat leidt tot een grotere voorspelbaarheid en verbetering van jouw bedrijfsprestaties. We maken de impact van jouw data zichtbaar en meetbaar. We inspireren je om kritisch naar jouw data te kijken om deze op een integere manier innovatief in te zetten voor de grootst mogelijke impact.
Met het inzetten van Inergy verbind je je aan een enorm netwerk van experts en partners die altijd de juiste oplossing voor jouw situatie hebben.

  • We garanderen de beschikbaarheid van data
  • We zorgen dat je in control bent
  • We laten jouw data spreken
  • We hebben analytics in de cloud
  • We passen Artificial Intelligence voor je toe

“Impact maken bij onze klanten is wat ons dagelijks inspireert voor onze klanten tot het uiterste te gaan. We improve performance.”

Joost Henskens – CEO Inergy

Data Analytics

Inergy helpt bedrijven bij het halen en verbeteren van hun eigen doelstellingen door het optimaal inzetten van data analytics. Daarvoor bouwen, beheren en doorontwikkelen we jouw dataplatform. Daarnaast bieden we diensten en producten zoals Snowflake, Data Science en Power BI dashboards.

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Onze specialisten staan indien gewenst dag en nacht voor je klaar om jouw dataplatform up-to-date te houden en te actualiseren op basis van jouw behoeftes. Werkt jouw bedrijf met Power BI maar ben je het overzicht in rapporten kwijt? Met onze professionele Power BI Review helpen wij jouw Power BI-omgeving te verbeteren.

Ontmoet enkele collega's

Ontmoet collega’s

Onze ruim 150 specialisten vormen samen een uiterst effectief multidisciplinair team. Maak hieronder kennis met een aantal van hen. We improve performance!

Meer weten

Partners en certificaten

Partners en certificaten

Informatieveiligheid, kennis en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. Ontdek alles over onze partners en certificaten.

Meer weten

Werken bij

Werken bij Inergy

Ontdek hoe het is om te werken bij Inergy. Ontdek verhalen van collega’s, ontdek de kernwaarden van onze organisatie en bekijk onze openstaande vacatures.

Meer weten

LIAS Planning & Control en Informatiebeveiliging & Privacy

Wij helpen overheden en gemeenten om efficiënt en digitaal samen te werken. Wij bieden oplossingen om gezamenlijk online beleidsdocumenten te maken, beheren en te controleren. Stel daarmee doelen, analyseer resultaten en maak de rapportages inzichtelijk voor iedereen – van beleidsmedewerkers tot raadsleden en burgers.

Met LIAS van Inergy ben je volledig in control op de volgende gebieden:

  • Planning & Control
  • Prognose
  • Governance, risk en compliance (GRC)
  • Monitoring

Partners en certificeringen

Wij omringen ons met een netwerk van partners en certificeringen.

Onze medewerkers zijn gecertificeerd in onder andere Azure en Power BI. Je kan van ons dus de experts verwachten waar je naar op zoek bent.

We zijn fan van Snowflake. Inergy is Snowflake partner. Met het Snowflake dataplatform kan je als klant blind vertrouwen op de informatie die het dataplatform aanlevert. Onze data scientists zijn bij uitstek in staat om voor jou nieuwe toepassingen te vinden op basis van data.

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw data. Daarom zijjn wij ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd. Daarnaast werken wij samen met white hat hackers die ons opzettelijk proberen te hacken om ons scherp te houden en onaangename verrassingen voor te zijn.