Snel naar content

Werken bij Inergy

Ontdek hoe het is om te werken bij Inergy. Lees verhalen van collega’s, ontdek de kernwaarden van onze organisatie en bekijk onze openstaande vacatures.

Lees meer

Een baan met impact

Onze mensen omschrijven de cultuur van Inergy als open, betrokken en informeel; je bent hier geen ‘nummertje’. De lijnen zijn kort en de deuren staan open. En de sfeer is goed. Zelfs zó goed, dat meer dan 95% van onze medewerkers dit ziet als één van de belangrijkste redenen om bij Inergy te komen werken – en te blijven werken. Mensen die eenmaal aan boord zijn, willen namelijk niet snel meer weg!

Jij mag het zeggen

‘Om mensen te houden, moet je ván ze houden’ merkte Sjors al jaren geleden op, als hoofdrolspeler in een legendarisch reclamespotje van Cup-a-Soup. En in de kern klopt dat. Wij geloven in vrijheid, bewegingsruimte en eigen verantwoordelijkheid. Als jij je vrij voelt en lekker in je vel zit, komt jouw talent beter tot ontwikkeling. Daar worden we allemaal beter van. Daarom kun je bij ons flexwerken, een mama- of papadag inlassen of zelfs je kind meenemen naar kantoor.

“Impact maken bij onze klanten is wat ons dagelijks inspireert voor onze klanten tot het uiterste te gaan. We improve performance.”

Mathijs van Houweninge – CEO Inergy

Inergy Boost

Bij Inergy vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen die je nodig hebt om je vak uit te oefenen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes en daarmee dat van Inergy. We verwachten van iedereen binnen Inergy dat je werkt aan dat persoonlijk leiderschap. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost.

Inergy Boost is een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Zoals de omschrijving al aangeeft heeft iedere collega daarin iets anders nodig. Daarom bestaat het programma uit drie tracks met daarin uiteenlopende onderwerpen waar ook voor jou wat te halen valt. Iedere track bestaat uit een aantal sessies die passen binnen het thema van de track.

Op elk punt in je carrière

Of je nu aan het afstuderen bent, aan je 1e of 2e carrièrestap toe bent of een ervaren professional bent, we bieden werk dat past bij elke fase.
Deze spreiding vind je ook terug in onze werkwijze, we koppelen ‘juniors’ regelmatig aan ‘seniors’ op grote projecten. Onze seniors zijn veelal autoriteiten op een specifiek kennisgebied, die bijvoorbeeld één of meerdere boeken gepubliceerd hebben.

Het draait bij ons om het delen van kennis. In welke carrièrefase onze medewerkers zich ook bevinden, één ding hebben ze gemeen; ze zijn dolenthousiast over inhoudelijke diepgang en digitale technologie.


We improve performance!

Bij Inergy maak je impact door vooruitgang te bewerkstelligen. We improve performance. Dit doen we door data te transformeren in waardevolle inzichten en zo onze klanten vooruit te helpen.

Als onderdeel van een bevlogen team collega’s pak je de intellectuele uitdagingen zelfstandig en naar eigen inzicht op. En het leuke is; ons werk is meetbaar en daarmee is de impact tastbaar. Vooruitgang biedt Inergy niet alleen aan haar klanten, maar net zo goed aan de medewerkers.

Wij doen er alles aan jouw leergierigheid en nieuwsgierigheid te stimuleren en bieden de flexibiliteit om jouw leven zo goed mogelijk in te richten.

Bekijk onze openstaande vacatures