Snel naar content
Werken bij Inergy

Werken bij Inergy

Bij Inergy maak je impact door vooruitgang te creëren. We improve performance! Dit doen we door data te transformeren in waardevolle inzichten en zo onze klanten vooruit te helpen. Als onderdeel van een gedreven team collega’s pak je de uitdagingen zelfstandig en naar eigen inzicht op. En het leuke is; ons werk is meetbaar en daarmee is de impact zichtbaar.

Let’s Play, Create & Grow together

Vooruitgang bieden we niet alleen aan klanten, maar net zo goed aan onze collega’s. Wij doen er alles aan jouw leergierigheid en nieuwsgierigheid te stimuleren en bieden de flexibiliteit om jouw leven zo goed mogelijk in te richten. Ons motto is dan ook Let’s Play, Create & Grow together.

Werken bij Inergy betekent:

Werk waar en wanneer je wil

Bij Inergy geloven wij dat je werk niet op één locatie hoeft te zijn, maar op de plek die voor jou goed voelt! Of dit nou thuis, vanuit het buitenland, een flexplek of kantoor is, alles is mogelijk. Uiteraard in overleg met je manager en de klant, maar dat is voor jou natuurlijk logisch.

Zo werkte Carlijn drie weken vanuit Zuid-Afrika om haar broer te bezoeken die ze al een jaar niet had gezien.

Maik besloot een zomer parttime vanuit Zuid-Frankrijk te werken met zijn hele gezin. Zo werkte hij een flexibel aantal uren per dag en had hij daarnaast nog tijd om met zijn gezin de omgeving te verkennen.

Collega Carlijn van Schaik in Zuid Afrika bij de tafelberg
Collega Carlijn op de Tafelberg in Zuid-Afrika.

Blijf jezelf ontwikkelen

Bij Inergy vinden we het belangrijk dat je de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij investeren in jouw ontwikkeling dankzij ons Inergy Boost programma en opleidingsbudget. Daarnaast stimuleren we intern doorgroeien. Ben je er van overtuigd dat een bepaalde opleiding jou helpt in je werkzaamheden? Bespreek het met je manager en ga aan de slag!

Zo hebben Gurcan, Sam en Seppe onlangs hun Scrum certificaat behaald en zijn. Dedde, Beyza, Nour en Thijs onlangs gecertificeerd voor Azure Fundamentals.

Wij zorgen voor jouw welzijn

Bij Inergy geloven we dat onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal zijn. Daarom doen wij er alles aan om je gezond te houden. Iedere dag staat er een uitgebreide, gratis biologische lunch voor je klaar.

Wil je de kilo’s er weer af trainen? Maak dan gebruik van onze gratis sportschool op kantoor. Daarnaast faciliteren wij ook The Mental Move; Toegankelijke mentale zorg in een compleet pakket.

Anja en Suzanne in de sportschool op kantoor bij Inergy
Collega’s Anja en Suzanne in de sportschool op kantoor.
Collega Mark Wekking kijkt in de camera
Collega Mark tijdens een daily standup van een project.

Werk in projectteams

Bij Inergy werken we voor onze data analytics klanten op basis van projectteams. Je wordt niet gedetacheerd, maar werkt samen met je collega’s aan de mooiste projecten bij klanten als Rituals, PostNL of Detailresult Groep.

Ook wanneer je aan onze LIAS suite werkt, word je niet gedetacheerd. In afstemming met je manager en je klant werk je namens Inergy aan uitdagingen op gebied van Planning & Control en Informatieveiligheid & Privacy.

We werken onder andere met

Logo's Azure, Power BI & Snowflake

Ontmoet je toekomstige collega’s

LIAS Consultant

Seppe

Seppe helpt bij nieuwe implementaties, doorontwikkeling van reeds gebruikte modules en het trainen in het gebruik van LIAS.

Lees zijn verhaal

Delivery Manager

Michael

Als Delivery Manager bij Inergy is Michael Alvares verantwoordelijk voor verschillende Data Analytics projecten.

Lees zijn verhaal

Data Engineer

Carlijn

Als Data Engineer en voormalig Young Professional werkt Carlijn met veel plezier bij Inergy.

Lees haar verhaal

Privacy Business Consultant

Arno

Arno adviseert en begeleidt bij het waarborgen van privacybescherming binnen de gemeentelijke activiteiten.

Lees zijn verhaal

Een dag uit het leven van onze collega’s

Inergy Boost

Bij Inergy vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen die je nodig hebt om je vak uit te oefenen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes en daarmee dat van Inergy. We verwachten van iedereen binnen Inergy dat je werkt aan dat persoonlijk leiderschap. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost.

Inergy Boost is een academy met een breed aanbod aan kennissessies en trainingen waar je je kennis mee kunt uitbreiden en je vaardigheden kunt versterken. Het loopt van zakelijk tekenen en omgaan met emoties tot aan uitleg over ELT processen bij een specifieke klant of de manier waarop we onze LIAS software ontwikkelen. Voor ieder wat wils en met een grote mate van vrijheid in de keuze wat je bij wilt wonen.

Bekijk onze openstaande vacatures

Daan de Schepper

“Inergy is een werkgever waarbij de menselijke maat belangrijk is. Hier heb ik zeggenschap over mijn loopbaan.”

Daan de Schepper – Data Engineer

Kom werken bij Inergy

Heb je nog vragen? Wij komen graag met je in contact om deze te beantwoorden zodat jij de beste keuze maakt!

Corporate Recruiter

Jules Groot Roessink

Neem contact op met Jules:

jules.grootroessink@inergy.nl

tel: 06-51 99 01 01

Corporate Recruiter

Karim Elbaz

Neem contact op met Karim:

karim.elbaz@inergy.nl

tel: 06-51 91 08 38