Snel naar content
Collega Johan Hammink aan het poolen op kantoor in Woerden

Een dag uit het leven van Johan Hammink, Developer bij Inergy

 

Bij Inergy werken ruim 160 collega’s. Hoe zien hun werkdagen eruit? Deze keer geeft Johan Hammink, Developer bij Inergy, een kijkje in zijn werkdag. Lees over zijn dynamische dag in deze blog!

06.00 uur 
De wekker gaat. Ik spring snel onder de douche, smeer twee boterhammen en stap in de auto. Tussen opstaan en weggaan zit bij mij maar een kwartier. Ik woon alleen, dus dat scheelt. Met vroeg opstaan heb ik geen moeite, meestal ben ik zelfs al net voor de wekker wakker.

6.15 uur
In ongeveer drie kwartier rijd ik vanuit Wageningen naar het Inergy kantoor in Woerden. De radio staat zacht aan en ondertussen eet ik mijn boterhammen op.

07.00 
Vrijwel altijd arriveer ik als één van de eersten op kantoor. Voorheen begon ik vroeg en stopte ik op tijd om de files te mijden. Tegenwoordig begin ik vooral vroeg zodat ik nog wat aan mijn avond heb. Nadat ik het koffieapparaat heb aangezet en een kop koffie heb gepakt, loop ik naar een werkplek en start mijn laptop op en bekijk ik mijn mail.

07.30 uur
Ik begin met mijn werkzaamheden. Waar ik de vorige dag ben geëindigd ga ik verder. Momenteel werk ik aan verschillende projecten voor een aantal klanten. Ik houd me voornamelijk bezig met ETL: het ontsluiten van data en het wegschrijven van die data naar een dataplatform. 

“Ik houd me voornamelijk bezig met ETL: het ontsluiten van data en het wegschrijven van die data naar een dataplatform. “

09.00 uur
Stand-up. Twee keer per week komen we met het projectteam bijeen en bespreken we de status van de werkzaamheden. Vaak is dit online omdat niet iedereen vanuit kantoor werkt. Tijdens de stand-up stellen we prioriteiten. Het betekent voor mij concreet dat, afhankelijk van de uitkomst van de stand-up, ik de komende dagen verder moet gaan met mijn huidige werkzaamheden of toch iets anders moet oppakken.  

09.15 uur
Ik pak nog een kop koffie en maak gezellig een praatje met een collega.

09.30 uur
Ieder jaar gaan we met een grote groep collega’s op wintersport. Samen met een paar andere collega’s organiseer ik deze reis. Morgen openen we de inschrijving. Vandaag regel ik de laatste zaken omtrent het inschrijfformulier en zet alles vast klaar voor morgen.

10.30 uur
Een Teams overleg met een collega die wat problemen heeft met het exporteren van gegevens. In veel gevallen kom je al verder als je er samen naar kijkt. Ook deze keer is dat zo. Ik ben blij hem te kunnen helpen zodat hij weer verder kan.

“Een Teams overleg met een collega die wat problemen heeft met het exporteren van gegevens. In veel gevallen kom je al verder als je er samen naar kijkt.”

12.00 uur
Omdat ik vroeg opsta, heb ik om 12.00 uur behoorlijke trek. De lunch is hier altijd uitstekend geregeld. Ik smeer drie boterhammen en loop nadat ik die heb gegeten nog een ommetje met een aantal collega’s.

13.00 uur
Nog een Teams overleg. Nu met collega’s met wie ik voor dezelfde klant werk. In een uitgebreide sessie nemen we meerdere technische zaken uitvoerig door. 

15.00 uur
Op kantoor is een bijeenkomst georganiseerd over de pensioenregeling. Een ingewikkeld onderwerp, maar juist daarom goed om er eens in te duiken. Samen met een grote groep andere belangstellende collega’s luisteren we aandachtig naar wat een externe pensioenadviseur ons te vertellen heeft. 

16.00 uur
Tussen 16.00 en 17.00 uur rond ik meestal af. Maar vandaag hebben we een After summer Pubquiz & Party. Een gezellige social met collega’s op onze rooftop. 

Werken bij Inergy

Wil je ook werken bij Inergy?

Impact maken is wat ons dagelijks inspireert om voor zowel onze medewerkers als onze klanten tot het uiterste gaan. We improve performance. Bekijk onze openstaande vacatures.

Bekijk onze openstaande vacatures

 

  

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Begroten doe je in LIAS (en niet in je financiële pakket)

Begroten doe je in LIAS (en niet in je financiële pakket)

Weet jij altijd precies waar je staat in je begroting? Als je daaraan twijfelt - of als je deze vraagt met 'nee' beantwoordt - moet je zeker doorlezen. In deze blog staan we stil bij een andere manier om de begroting te maken: in LIAS. Een manier van decentraal begroten, waarbij budgethouders zelf hun voorgenomen aanpassingen opvoeren. Daardoor heb je niet alleen inzicht in vastgestelde mutaties, maar zie je ook welke er wachten op besluitvorming.

Lees verder

Een audit is veel meer dan het invullen van een checklist

Een audit is veel meer dan het invullen van een checklist

Het uitvoeren van een audit is een belangrijk instrument in het beheersen van processen. Een audit is meer dan vinkjes zetten op een checklist. Het uitvoeren van een audit begint met het inzicht krijgen in de processen en bijbehorende werkzaamheden. Wordt er gewerkt volgens de gemaakte afspraken? Zijn er verbeteringen mogelijk? Een audit uitvoeren helpt om dit inzicht te verkrijgen.

Lees verder

Azure Data Factory: Data Integratie en Beheer in de Cloud

Azure Data Factory: Data Integratie en Beheer in de Cloud

Om inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen en om beslissingen te nemen op basis van gegevens is het noodzakelijk dat je in staat bent om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen en te integreren. Een dataplatform wordt gevoed met gegevens uit bronsystemen. Het extraheren van bronsystemen doet Inergy met Azure Data Factory, door onze Data Engineers ook wel ADF genoemd.

Lees verder