Snel naar content
Collega Johan Hammink aan het poolen op kantoor in Woerden

Een dag uit het leven van Johan Hammink, Developer bij Inergy

 

Bij Inergy werken ruim 160 collega’s. Hoe zien hun werkdagen eruit? Deze keer geeft Johan Hammink, Developer bij Inergy, een kijkje in zijn werkdag. Lees over zijn dynamische dag in deze blog!

06.00 uur 
De wekker gaat. Ik spring snel onder de douche, smeer twee boterhammen en stap in de auto. Tussen opstaan en weggaan zit bij mij maar een kwartier. Ik woon alleen, dus dat scheelt. Met vroeg opstaan heb ik geen moeite, meestal ben ik zelfs al net voor de wekker wakker.

6.15 uur
In ongeveer drie kwartier rijd ik vanuit Wageningen naar het Inergy kantoor in Woerden. De radio staat zacht aan en ondertussen eet ik mijn boterhammen op.

07.00 
Vrijwel altijd arriveer ik als één van de eersten op kantoor. Voorheen begon ik vroeg en stopte ik op tijd om de files te mijden. Tegenwoordig begin ik vooral vroeg zodat ik nog wat aan mijn avond heb. Nadat ik het koffieapparaat heb aangezet en een kop koffie heb gepakt, loop ik naar een werkplek en start mijn laptop op en bekijk ik mijn mail.

07.30 uur
Ik begin met mijn werkzaamheden. Waar ik de vorige dag ben geëindigd ga ik verder. Momenteel werk ik aan verschillende projecten voor een aantal klanten. Ik houd me voornamelijk bezig met ETL: het ontsluiten van data en het wegschrijven van die data naar een dataplatform. 

“Ik houd me voornamelijk bezig met ETL: het ontsluiten van data en het wegschrijven van die data naar een dataplatform. “

09.00 uur
Stand-up. Twee keer per week komen we met het projectteam bijeen en bespreken we de status van de werkzaamheden. Vaak is dit online omdat niet iedereen vanuit kantoor werkt. Tijdens de stand-up stellen we prioriteiten. Het betekent voor mij concreet dat, afhankelijk van de uitkomst van de stand-up, ik de komende dagen verder moet gaan met mijn huidige werkzaamheden of toch iets anders moet oppakken.  

09.15 uur
Ik pak nog een kop koffie en maak gezellig een praatje met een collega.

09.30 uur
Ieder jaar gaan we met een grote groep collega’s op wintersport. Samen met een paar andere collega’s organiseer ik deze reis. Morgen openen we de inschrijving. Vandaag regel ik de laatste zaken omtrent het inschrijfformulier en zet alles vast klaar voor morgen.

10.30 uur
Een Teams overleg met een collega die wat problemen heeft met het exporteren van gegevens. In veel gevallen kom je al verder als je er samen naar kijkt. Ook deze keer is dat zo. Ik ben blij hem te kunnen helpen zodat hij weer verder kan.

“Een Teams overleg met een collega die wat problemen heeft met het exporteren van gegevens. In veel gevallen kom je al verder als je er samen naar kijkt.”

12.00 uur
Omdat ik vroeg opsta, heb ik om 12.00 uur behoorlijke trek. De lunch is hier altijd uitstekend geregeld. Ik smeer drie boterhammen en loop nadat ik die heb gegeten nog een ommetje met een aantal collega’s.

13.00 uur
Nog een Teams overleg. Nu met collega’s met wie ik voor dezelfde klant werk. In een uitgebreide sessie nemen we meerdere technische zaken uitvoerig door. 

15.00 uur
Op kantoor is een bijeenkomst georganiseerd over de pensioenregeling. Een ingewikkeld onderwerp, maar juist daarom goed om er eens in te duiken. Samen met een grote groep andere belangstellende collega’s luisteren we aandachtig naar wat een externe pensioenadviseur ons te vertellen heeft. 

16.00 uur
Tussen 16.00 en 17.00 uur rond ik meestal af. Maar vandaag hebben we een After summer Pubquiz & Party. Een gezellige social met collega’s op onze rooftop. 

Werken bij Inergy

Wil je ook werken bij Inergy?

Impact maken is wat ons dagelijks inspireert om voor zowel onze medewerkers als onze klanten tot het uiterste gaan. We improve performance. Bekijk onze openstaande vacatures.

Bekijk onze openstaande vacatures

 

  

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Wat zijn de beïnvloedbare aspecten in gemeentelijke begrotingen

Wat zijn de beïnvloedbare aspecten in gemeentelijke begrotingen

Veel gemeentes worstelen met het aankomende begrotingsravijn. Hoewel de impact mogelijk meevalt, staat vast dat veel gemeentes te maken krijgen met een begrotingstekort.

Lees verder

Superperformance met Snowflake & Direct Query in Power BI

Superperformance met Snowflake & Direct Query in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Het schrijven van P&C publicaties is een terugkerende taak waarbij de hele organisatie gedisciplineerd moet werken. Zonder discipline heb je weinig aan versiebeheer en van de workflow met deadlines komt dan niks terecht. In deze blog hebben we het over discipline en versiebeheer. Hoe komen ze samen in het proces van het schrijven binnen LIAS.

Lees verder