Snel naar content
Collega Robbert Geerdinck staat op zijn thuiswerkplek achter zijn bureau

Een dag uit het leven van Robbert Geerdinck, Business Consultant LIAS bij Inergy

Bij Inergy werken ruim 160 collega’s. Hoe zien hun werkdagen eruit? Deze keer geeft Robbert Geerdinck, Business Consultant LIAS, een kijkje in zijn werkdag. Lees over zijn dynamische dag in deze blog!

06.15 uur
De wekker gaat. Ik spring onder de douche, neem rustig de tijd om te ontbijten en help mijn vriendin om alles voor te bereiden zodat ons zoontje goed naar de opvang kan. Vandaag heb ik een afspraak staan in Utrecht. Ik kijk even of het handiger is om de trein te pakken of met de auto te gaan. 

07.30 uur
Het wordt de auto, vanuit Deventer is het een uur rijden. Met de cruisecontrol aan en een podcast van de Vrije Universiteit rijd ik rustig richting Utrecht.

08.45 uur
De reis verliep voorspoedig en ik parkeer netjes op tijd de auto in de parkeergarage. Samen met een collega heb ik vandaag een overleg staan over een aantal zaken die spelen bij de klant. Bij deze klant kom ik niet vaak, dus ik ben benieuwd hoe het gaat verlopen. We nemen de punten door en een medewerker laat zien waar ze tegenaan lopen. Ik zie in de inrichting verbeteringen en functionaliteiten die niet worden gebruikt. Ik geef dit aan en vertel dat er waarschijnlijk meer te verbeteren valt. De klant onderkent dit zelf ook en vraagt of wij een quickscan kunnen uitvoeren. Met een quickscan nemen we de omgeving door en geven we advies voor verbeteringen. 

12.15 uur
Terwijl ik terugloop naar mijn auto zie ik een broodjeszaak en pak ik nog snel de lunch mee. In de auto bel ik een collega van wie ik vanochtend een oproep heb gemist.

13.15 uur
Eenmaal thuis loop ik snel naar mijn werkkamer. Ik had om 13.00 uur een online afspraak met een collega en ben al wat laat. We zijn bezig voor een klant om het nieuwe coalitieakkoord te vertalen in LIAS Prestatiemanagement. We hebben deze kans aangegrepen om gelijk ook de webpublicatie opnieuw in te richten. Hiervoor moeten we nog een aantal zaken afstemmen. We kunnen remote inloggen bij de klant zodat we direct het een en ander kunnen aanpassen. We verdelen de taken en gaan aan de slag.

15.00 uur
We zijn klaar met onze werkzaamheden voor de klant. Ik heb nog een halfuur voordat mijn volgende overleg begint. In dit halfuur beantwoord ik wat mails die in de loop van de dag zijn binnengekomen.

15.30 uur
Elke twee weken hebben we met het consultancy team een overleg staan. We bespreken hier onze ervaringen bij klanten en hoe we dingen kunnen aanpakken. Daarnaast hebben we een interne actielijst. Ik neem deze lijst door met de consultants en vraag wanneer en wie deze actiepunten oppakt. 

16.15 uur 
Normaliter hebben we nog een sales overleg staan. Aangezien het vakantie is zijn veel collega’s nog weg. We besluiten dit overleg te annuleren. Dat komt mooi uit. Ik kan nu direct een bezoekverslag typen over mijn bezoek van deze ochtend en zoek direct wat punten uit. 

17:00 uur
Mijn hoofd zit redelijk vol na zo’n dag. Ik woon vlak bij de IJssel en loop nog halfuurtje door de uiterwaarden voor het eten. Als ik thuis ben is mijn zoontje ook weer thuis. Ik speel nog samen met hem voordat we gaan eten.  

19.00 uur
Nadat alles is opgeruimd en ons zoontje slaapt hebben weer wat rust. In de avond check ik mijn aandelen en kijk ik welke ik eventueel wil verkopen en welke ik wil gaan kopen in de toekomst. Daarna kijk ik een serie met mijn vriendin. 

 

  

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Het schrijven van P&C publicaties is een terugkerende taak waarbij de hele organisatie gedisciplineerd moet werken. Zonder discipline heb je weinig aan versiebeheer en van de workflow met deadlines komt dan niks terecht. In deze blog hebben we het over discipline en versiebeheer. Hoe komen ze samen in het proces van het schrijven binnen LIAS.

Lees verder

Tips voor veilig online shoppen

Tips voor veilig online shoppen

Online shoppen biedt ons het gemak van winkelen vanuit huis, met een eindeloze selectie aan leuke kleding, schoenen, accessoires en spullen voor in huis. Met slechts een paar klikken kunnen we dit enorme assortiment aan producten vinden en bestellen. Ondanks dit gemak, is het belangrijk om ons bewust te zijn van potentiële risico’s die gepaard gaan met online shoppen.

Lees verder