Snel naar content

Lunch & Learn voor klanten van Inergy

Donderdag 5 november vond de eerste Inergy Lunch & Learn plaats in de Mediaplaza in de jaarbeurs in Utrecht. Dit event begon, zoals de naam al verklapt, met een lunch. Aansluitend waren er inhoudelijke sessies voor onze klanten.

Collega Rick Tijsen gaf een presentatie over datavisualisatie. Hij vertelde over over de verschillende keuzes die gemaakt moeten worden om tot een heldere visualisatie te komen. De belangrijke do’s & don’t voor visualisatie kwamen aan bod, hopelijk gebruikt niemand meer een bewegende 3-D Piechart.

Aansluitend nam onze collega Michel Steenhuis de gasten mee in de wereld van ROMI (return on marketing investment). Aan de hand van een klantcase werd uitgelegd hoe je meer inzicht kan krijgen in de opbrengsten van marketing investeringen. Aan het eind van de sessie maakte iedereen zelf een ROMI-berekening.

Bert en Sharon van MicroStrategy nam onze klanten mee in de nieuwe functionaliteit van MicroStrategy versie 10. Denk hierbij aan het gemakkelijk ontsluiten van nieuwe bronnen, eenvoudige manier om dashboards te delen en een aantal mooie verbeteringen in de user interface.

Tot slot was er een ‘petje op, petje af’ sessie met prikkelende stellingen als ‘Functionele visualisaties gaan boven aantrekkelijke visualisaties’ en ‘Ik beloof plechtig: “ik maak nooit meer een taartdiagram”’.

Aansluitend was er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.

Wij kijken terug op een geslaagde sessie en kijken uit naar onze volgende klantbijeenkomst.

Kijk hier voor de presentatie over datavisualisatie.

Kijk hier voor de presentatie van Microstrategy.

De andere twee presentaties kunnen niet worden gedeeld in verband met klantinformatie.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Tips voor een (informatie)veilige zomer

Tips voor een (informatie)veilige zomer

Voor velen is de zomervakantie is gestart. Een tijd van ontspanning en plezier, maar volgens de informatieveiligheid experts van Inergy...

Lees verder

Werken vanuit het buitenland: Carlijn in Zuid-Afrika 

Werken vanuit het buitenland: Carlijn in Zuid-Afrika 

Bij Inergy zijn er meerdere collega’s die naast kantoor en thuiswerken tijdelijk in het buitenland werken. In deze nieuwe reeks vragen we hun hoe het is om vanaf een “niet-standaard” locatie te werken. Deze keer: Carlijn van Schaik, Data Engineer bij Inergy, vanuit Kaapstad in Zuid-Afrika.

Lees verder

Alles over de BIV-classificatie

Alles over de BIV-classificatie

De BIV-classificatie beschrijft een degelijk informatiebeveiligingsbeleid. Ontdek alles over de BIV-classificatie in onze blog.

Lees verder