Snel naar content
mensen aan het werk

Lunch & Learn voor klanten van Inergy

Donderdag 5 november vond de eerste Inergy Lunch & Learn plaats in de Mediaplaza in de jaarbeurs in Utrecht. Dit event begon, zoals de naam al verklapt, met een lunch. Aansluitend waren er inhoudelijke sessies voor onze klanten.

Collega Rick Tijsen gaf een presentatie over datavisualisatie. Hij vertelde over over de verschillende keuzes die gemaakt moeten worden om tot een heldere visualisatie te komen. De belangrijke do’s & don’t voor visualisatie kwamen aan bod, hopelijk gebruikt niemand meer een bewegende 3-D Piechart.

Aansluitend nam onze collega Michel Steenhuis de gasten mee in de wereld van ROMI (return on marketing investment). Aan de hand van een klantcase werd uitgelegd hoe je meer inzicht kan krijgen in de opbrengsten van marketing investeringen. Aan het eind van de sessie maakte iedereen zelf een ROMI-berekening.

Bert en Sharon van MicroStrategy nam onze klanten mee in de nieuwe functionaliteit van MicroStrategy versie 10. Denk hierbij aan het gemakkelijk ontsluiten van nieuwe bronnen, eenvoudige manier om dashboards te delen en een aantal mooie verbeteringen in de user interface.

Tot slot was er een ‘petje op, petje af’ sessie met prikkelende stellingen als ‘Functionele visualisaties gaan boven aantrekkelijke visualisaties’ en ‘Ik beloof plechtig: “ik maak nooit meer een taartdiagram”’.

Aansluitend was er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.

Wij kijken terug op een geslaagde sessie en kijken uit naar onze volgende klantbijeenkomst.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Veilig (online) de vakantie door

Veilig (online) de vakantie door

Ga je binnenkort op vakantie? Een heerlijk tijd van ontspanning en plezier, maar volgens onze informatieveiligheid experts ook een periode...

Lees verder

Een terug- en vooruitblik op Informatiebeveiliging en Privacy: 2023 vs 2024

Een terug- en vooruitblik op Informatiebeveiliging en Privacy: 2023 vs 2024

Voor cybercriminelen was 2023 een goed jaar. Online dreigingen zijn alleen maar toegenomen en het aantal aanvallen is opnieuw nog...

Lees verder

Zeg ook eens wat je níet doet

Zeg ook eens wat je níet doet

Gemeenten staan voor een uitdaging. In een tijd waarin budgetten krapper worden, de begrotingstekorten oplopen door het begrotingsravijn en de vraag naar transparantie groeit, is het belangrijker dan ooit om niet alleen te communiceren wat we wél doen, maar ook wat we níet doen.

Lees verder