Snel naar content
mensen aan het werk

Lunch & Learn voor klanten van Inergy

Donderdag 5 november vond de eerste Inergy Lunch & Learn plaats in de Mediaplaza in de jaarbeurs in Utrecht. Dit event begon, zoals de naam al verklapt, met een lunch. Aansluitend waren er inhoudelijke sessies voor onze klanten.

Collega Rick Tijsen gaf een presentatie over datavisualisatie. Hij vertelde over over de verschillende keuzes die gemaakt moeten worden om tot een heldere visualisatie te komen. De belangrijke do’s & don’t voor visualisatie kwamen aan bod, hopelijk gebruikt niemand meer een bewegende 3-D Piechart.

Aansluitend nam onze collega Michel Steenhuis de gasten mee in de wereld van ROMI (return on marketing investment). Aan de hand van een klantcase werd uitgelegd hoe je meer inzicht kan krijgen in de opbrengsten van marketing investeringen. Aan het eind van de sessie maakte iedereen zelf een ROMI-berekening.

Bert en Sharon van MicroStrategy nam onze klanten mee in de nieuwe functionaliteit van MicroStrategy versie 10. Denk hierbij aan het gemakkelijk ontsluiten van nieuwe bronnen, eenvoudige manier om dashboards te delen en een aantal mooie verbeteringen in de user interface.

Tot slot was er een ‘petje op, petje af’ sessie met prikkelende stellingen als ‘Functionele visualisaties gaan boven aantrekkelijke visualisaties’ en ‘Ik beloof plechtig: “ik maak nooit meer een taartdiagram”’.

Aansluitend was er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.

Wij kijken terug op een geslaagde sessie en kijken uit naar onze volgende klantbijeenkomst.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Praktische toepassingen voor schrijvers: optimaliseer je publicatie met de LIAS Tekstassistent

Praktische toepassingen voor schrijvers: optimaliseer je publicatie met de LIAS Tekstassistent

Heb je ooit gewenst dat je publicaties consistenter en professioneler waren, zonder urenlang te moeten sleutelen aan elke zin? Met de LIAS Tekstassistent wordt dit realiteit. Laten we je meenemen in de praktische toepassingen die jouw werk als schrijver aanzienlijk eenvoudiger maken.

Lees verder

Veelgestelde vragen tijdens webinar Meicirculaire 2024

Veelgestelde vragen tijdens webinar Meicirculaire 2024

Tijdens het webinar over de Meicirculaire zagen we een aantal vragen vaker terugkomen. Hieronder tonen we een overzicht van de belangrijkste vragen en thema's die naar voren kwamen. In het webinar dat je on demand terug kan kijken vind je de antwoorden.

Lees verder

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Lokale overheden staan voor belangrijke keuzes. Om keuzes te maken moet je inzicht hebben. Met onze module MIP Activa in LIAS Enterprise is dit inzicht snel en makkelijk te verkrijgen voor geplande investeringen en lopende kredieten.

Lees verder