Snel naar content
beeld van digitalisering

Ontdek de mogelijkheden van Big Data

Meer dan 80% van alle data verzameld door bedrijven blijft nog onbenut. Relevante inzichten komen zo nooit aan het oppervlak. De opkomst van Big Data mag – wat Inergy betreft – in het rijtje van innovatieve ontwikkelingen als het internet en smartphones geschaard worden. Want in de analyse van data gaan grenzeloze mogelijkheden schuil.

Realistische inzichten
Toch wordt Big Data nog niet van harte omarmt. We zien bij veel bedrijven een aarzeling om de technologie in te zetten. Logisch ook: als je geen goed idee hebt van wat Big Data op kan leveren, ben je ook niet geneigd erin te investeren.

Voor ondernemingen die zonder grote investeringen het potentieel van Big Data willen verkennen heeft Inergy de Big Data Experience. In dit traject verzamelen we de gegevens die binnen je bedrijf aanwezig zijn. Deze verrijken we – waar nodig – met externe data van informatieleveranciers of open databronnen. Samen met jouw informatieanalisten zetten we dit om in waardevolle informatie, nieuwe inzichten en nieuwe kansen.

Samen op ontdekkingsreis?
Wij zijn ervan overtuigd dat succes geen toeval is. We nodigen je daarom uit met ons op ontdekkingsreis in de datastromen van je organisatie te gaan, nieuwe KPI’s te ontdekken en tot verrassende inzichten te komen.

De Data Discovery Experience biedt tegen een geringe investering vrijwel altijd  inzichten in klant(gedrag) en producten waarmee je direct processen, beslissingen en strategieën kunt optimaliseren.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Wat zijn de beïnvloedbare aspecten in gemeentelijke begrotingen

Wat zijn de beïnvloedbare aspecten in gemeentelijke begrotingen

Veel gemeentes worstelen met het aankomende begrotingsravijn. Hoewel de impact mogelijk meevalt, staat vast dat veel gemeentes te maken krijgen met een begrotingstekort.

Lees verder

Superperformance met Snowflake & Direct Query in Power BI

Superperformance met Snowflake & Direct Query in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Het schrijven van P&C publicaties is een terugkerende taak waarbij de hele organisatie gedisciplineerd moet werken. Zonder discipline heb je weinig aan versiebeheer en van de workflow met deadlines komt dan niks terecht. In deze blog hebben we het over discipline en versiebeheer. Hoe komen ze samen in het proces van het schrijven binnen LIAS.

Lees verder