Snel naar content
beeld van digitalisering

Ontdek de mogelijkheden van Big Data

Meer dan 80% van alle data verzameld door bedrijven blijft nog onbenut. Relevante inzichten komen zo nooit aan het oppervlak. De opkomst van Big Data mag – wat Inergy betreft – in het rijtje van innovatieve ontwikkelingen als het internet en smartphones geschaard worden. Want in de analyse van data gaan grenzeloze mogelijkheden schuil.

Realistische inzichten
Toch wordt Big Data nog niet van harte omarmt. We zien bij veel bedrijven een aarzeling om de technologie in te zetten. Logisch ook: als je geen goed idee hebt van wat Big Data op kan leveren, ben je ook niet geneigd erin te investeren.

Voor ondernemingen die zonder grote investeringen het potentieel van Big Data willen verkennen heeft Inergy de Big Data Experience. In dit traject verzamelen we de gegevens die binnen je bedrijf aanwezig zijn. Deze verrijken we – waar nodig – met externe data van informatieleveranciers of open databronnen. Samen met jouw informatieanalisten zetten we dit om in waardevolle informatie, nieuwe inzichten en nieuwe kansen.

Samen op ontdekkingsreis?
Wij zijn ervan overtuigd dat succes geen toeval is. We nodigen je daarom uit met ons op ontdekkingsreis in de datastromen van je organisatie te gaan, nieuwe KPI’s te ontdekken en tot verrassende inzichten te komen.

De Data Discovery Experience biedt tegen een geringe investering vrijwel altijd  inzichten in klant(gedrag) en producten waarmee je direct processen, beslissingen en strategieën kunt optimaliseren.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Praktische toepassingen voor schrijvers: optimaliseer je publicatie met de LIAS Tekstassistent

Praktische toepassingen voor schrijvers: optimaliseer je publicatie met de LIAS Tekstassistent

Heb je ooit gewenst dat je publicaties consistenter en professioneler waren, zonder urenlang te moeten sleutelen aan elke zin? Met de LIAS Tekstassistent wordt dit realiteit. Laten we je meenemen in de praktische toepassingen die jouw werk als schrijver aanzienlijk eenvoudiger maken.

Lees verder

Veelgestelde vragen tijdens webinar Meicirculaire 2024

Veelgestelde vragen tijdens webinar Meicirculaire 2024

Tijdens het webinar over de Meicirculaire zagen we een aantal vragen vaker terugkomen. Hieronder tonen we een overzicht van de belangrijkste vragen en thema's die naar voren kwamen. In het webinar dat je on demand terug kan kijken vind je de antwoorden.

Lees verder

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Lokale overheden staan voor belangrijke keuzes. Om keuzes te maken moet je inzicht hebben. Met onze module MIP Activa in LIAS Enterprise is dit inzicht snel en makkelijk te verkrijgen voor geplande investeringen en lopende kredieten.

Lees verder