Snel naar content

Ontdek de mogelijkheden van Big Data

Meer dan 80% van alle data verzameld door bedrijven blijft nog onbenut. Relevante inzichten komen zo nooit aan het oppervlak. De opkomst van Big Data mag – wat Inergy betreft – in het rijtje van innovatieve ontwikkelingen als het internet en smartphones geschaard worden. Want in de analyse van data gaan grenzeloze mogelijkheden schuil.

Realistische inzichten
Toch wordt Big Data nog niet van harte omarmt. We zien bij veel bedrijven een aarzeling om de technologie in te zetten. Logisch ook: als je geen goed idee hebt van wat Big Data op kan leveren, ben je ook niet geneigd erin te investeren.

Voor ondernemingen die zonder grote investeringen het potentieel van Big Data willen verkennen heeft Inergy de Big Data Experience. In dit traject verzamelen we de gegevens die binnen je bedrijf aanwezig zijn. Deze verrijken we – waar nodig – met externe data van informatieleveranciers of open databronnen. Samen met jouw informatieanalisten zetten we dit om in waardevolle informatie, nieuwe inzichten en nieuwe kansen.

Samen op ontdekkingsreis?
Wij zijn ervan overtuigd dat succes geen toeval is. We nodigen je daarom uit met ons op ontdekkingsreis in de datastromen van je organisatie te gaan, nieuwe KPI’s te ontdekken en tot verrassende inzichten te komen.

De Data Discovery Experience biedt tegen een geringe investering vrijwel altijd  inzichten in klant(gedrag) en producten waarmee je direct processen, beslissingen en strategieën kunt optimaliseren.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Tips voor een (informatie)veilige zomer

Tips voor een (informatie)veilige zomer

Voor velen is de zomervakantie is gestart. Een tijd van ontspanning en plezier, maar volgens de informatieveiligheid experts van Inergy...

Lees verder

Werken vanuit het buitenland: Carlijn in Zuid-Afrika 

Werken vanuit het buitenland: Carlijn in Zuid-Afrika 

Bij Inergy zijn er meerdere collega’s die naast kantoor en thuiswerken tijdelijk in het buitenland werken. In deze nieuwe reeks vragen we hun hoe het is om vanaf een “niet-standaard” locatie te werken. Deze keer: Carlijn van Schaik, Data Engineer bij Inergy, vanuit Kaapstad in Zuid-Afrika.

Lees verder

Alles over de BIV-classificatie

Alles over de BIV-classificatie

De BIV-classificatie beschrijft een degelijk informatiebeveiligingsbeleid. Ontdek alles over de BIV-classificatie in onze blog.

Lees verder