Snel naar content

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

In juni heeft Inergy met succes de hercertificeringsaudit voor ISO27001 doorstaan. Ondanks de steeds strengere audits, waarbij de nadruk ligt op gedetailleerde controle, werd slechts één kleine afwijking geconstateerd. Dit uitstekende resultaat is een gezamenlijke presentatie van het hele Inergy-team. 

De audit verliep voorspoedig en resulteerde in een positief certificeringsadvies. Inmiddels heeft Inergy het nieuwe certificaat ontvangen. Door wijzigingen in de norm is de naam van het certificaat aangepast van ISO27001:2022 NL naar ISO27001:2023 NL. 

Voor Inergy is dit certificaat van groot belang, vooral in een tijd waarin cloudgebruik toeneemt en nieuws over beveiligingsinbreuken vaak voorkomt. Dankzij de robuuste beveiligingsmaatregelen heeft Inergy eerdere aanvallen op de clouddiensten zonder nadelige gevolgen voor haar klanten weten af te slaan. Het behalen van het ISO27001-certificaat onderstreept het voortdurende commitment van Inergy aan informatiebeveiliging. 

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Marjolein Opsteegh was genomineerd voor de Microsoft Power Women Award Nederland. Hoewel ze de prijs niet in de wacht heeft...

Lees verder

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Tijdens het VNG Jaarcongres 2024 op 25 en 26 juni in het Groene Hart is Inergy natuurlijk weer aanwezig om...

Lees verder

Snowflake security issue, klanten Inergy niet geraakt

Snowflake security issue, klanten Inergy niet geraakt

update van 3 juni om 17.00 Vrijdagavond 31 mei 2024 verscheen er een post op de site van Hudson Rock,...

Lees verder