Snel naar content
Mathijs van Houweninge geeft 5000 euro aan een goed doel

Inergy geeft 250 kinderen een cadeau op pakjesavond

Het is inmiddels een mooie traditie dat Inergy geen kerstkaarten en -pakketten stuurt naar klanten en relaties maar dat we van dat budget namens alle klanten en relaties een goed doel steunen. Dit jaar is dat de Actie Pepernoot van Stichting Kinderhulp. Mathijs van Houweninge, CEO van Inergy overhandigde op 1 december jl. onze bijdrage aan Ilse de Voogd van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Armoede

1 op de 12 kinderen tot 21 jaar groeit in Nederland op in armoede. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. En de decembermaand is voor hen zeker geen feestje. Geen schoencadeautjes, geen pakjesavond, soms is er thuis zelfs geen geld voor strooigoed.

Actie Pepernoot

Nationaal Fonds Kinderhulp helpt al sinds 2020 met de Actie Pepernoot. Via maatschappelijke organisaties, die bij Kinderhulp een aanvraag voor een kind indienen, krijgen hun ouders een cadeaubon van € 20,- om een prachtig cadeau voor Sinterklaas uit te zoeken. Want ieder kind verdient toch de magie van pakjesavond?!

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Marjolein Opsteegh was genomineerd voor de Microsoft Power Women Award Nederland. Hoewel ze de prijs niet in de wacht heeft...

Lees verder

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

In juni heeft Inergy met succes de hercertificeringsaudit voor ISO27001 doorstaan. Ondanks de steeds strengere audits, waarbij de nadruk ligt...

Lees verder

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Tijdens het VNG Jaarcongres 2024 op 25 en 26 juni in het Groene Hart is Inergy natuurlijk weer aanwezig om...

Lees verder