Snel naar content

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

De LIAS Gebruikersdag 2024 in Vianen was een dynamische en informatieve bijeenkomst die werd bezocht door ruim 200 klanten van Inergy. De dag was gevuld met plenaire sessies en workshops, waar sprekers uit verschillende vakgebieden hun expertise deelden. Onderwerpen varieerden van digitale toegankelijkheid en het gebruik van LIAS software in gemeentelijke processen tot aan cyberbeveiliging, de Wet Open Overheid en de Participatiewet.

In de praktijk: implementatie en ervaringen van gemeenten

De Gemeente Utrecht ging uitgebreid in op de implementatie van de MIP Activa module en de Gemeente Arnhem vertelde over het gebruik van LIAS BUIG. Bart Leurs van de ROB hield een vurig betoog over Rust-Reinheid-Regelmaat ofwel evenwicht in de bestuurlijk-financiële verhoudingen. Natuurlijk werd er ook ingegaan op de uitdagingen die de NIS2 met zich meebrengt. De stichting Digitoegankelijkheid ging gepassioneerd in op onze gemeenschappelijke verantwoordelijkheid om digitale producten voor iedereen toegankelijk te laten zijn.

Netwerken en ontspanning: lunch, borrel en het LIAS Lab

Tijdens de lunch en borrel werd volop genetwerkt, wat bijdroeg aan de gezellige sfeer. Daarnaast bezochten veel geïnteresseerden het LIAS Lab waar volop ingegaan werd op vragen en demo’s werden gegevens. Op naar de volgende LIAS Gebruikersdag!

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Marjolein Opsteegh was genomineerd voor de Microsoft Power Women Award Nederland. Hoewel ze de prijs niet in de wacht heeft...

Lees verder

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

In juni heeft Inergy met succes de hercertificeringsaudit voor ISO27001 doorstaan. Ondanks de steeds strengere audits, waarbij de nadruk ligt...

Lees verder

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Tijdens het VNG Jaarcongres 2024 op 25 en 26 juni in het Groene Hart is Inergy natuurlijk weer aanwezig om...

Lees verder