Snel naar content
LIAS Service Level Agreement SLA

LIAS Service Level Agreement: jouw sleutel naar efficiëntie, groei en naadloze operaties in tijden van personeelsgebrek

Bij Inergy begrijpen we de uitdagingen waar je als gemeente dagelijks mee te maken krijgt. De druk om te presteren, de verantwoordelijkheden die op je schouders rusten en de constante veranderingen binnen het personeelsbestand. Maar wees gerust, wij staan voor je klaar om je te ondersteunen met onze Service Level Agreement (SLA).

De uitdagingen van vandaag

Het is geen geheim dat gemeenten onder hoge druk staan. Of het nu gaat om het opstellen van een jaarrekening of het doorvoeren van begrotingswijzigingen. Er is geen ruimte voor uitstel. En dan hebben we het nog niet eens over de uitdagingen van personeelsverloop, vooral onder jongere medewerkers. Dit brengt niet alleen de druk van het inwerken van nieuw personeel met zich mee, maar ook het verlies van waardevolle kennis en ervaring.

Inergy’s oplossing: De kracht van Service Level Agreement

Inergy wil dat je optimaal presteert. Daarom hebben we onze SLA ontwikkeld. Hiermee garanderen we dat de P&C-publicaties op tijd klaar zijn, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is. En dat is nog niet alles. Onze SLA bevat ook standaard trainingen, zodat je team altijd up-to-date blijft en het maximale uit het LIAS systeem haalt.

Samenwerken voor succes

Met onze SLA gaan we verder dan alleen ondersteuning bieden. We gaan samen met jou aan tafel zitten om je deadlines en behoeften te bespreken. Of je nu kiest voor onze SLA Plus of SLA Zorgvrij, we zorgen ervoor dat het volledig is afgestemd op jouw unieke situatie. En met de hulp van onze consultants kun je prioriteiten stellen nu en in de toekomst.

Jouw succes is ons succes

Bij Inergy geloven we dat jouw succes ons succes is. Daarom zijn we erop gebrand om je de beste ondersteuning te bieden met onze SLA. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Samen streven we naar het beste resultaat!

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Marjolein Opsteegh was genomineerd voor de Microsoft Power Women Award Nederland. Hoewel ze de prijs niet in de wacht heeft...

Lees verder

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

In juni heeft Inergy met succes de hercertificeringsaudit voor ISO27001 doorstaan. Ondanks de steeds strengere audits, waarbij de nadruk ligt...

Lees verder

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Tijdens het VNG Jaarcongres 2024 op 25 en 26 juni in het Groene Hart is Inergy natuurlijk weer aanwezig om...

Lees verder