Snel naar content

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Marjolein Opsteegh was genomineerd voor de Microsoft Power Women Award Nederland. Hoewel ze de prijs niet in de wacht heeft gesleept, is haar nominatie een geweldige prestatie en een erkenning van haar bijdrage aan de technische sector.

Diversiteit en inclusie

De Microsoft Power Women Award is een initiatief om diversiteit in de IT-techsector te bevorderen, waar momenteel slechts 29% van de werknemers vrouwen zijn. Microsoft zet rolmodellen zoals Marjolein in de schijnwerpers om meer vrouwen te inspireren een carrière in ICT en technologie na te streven. Dit jaar werden de prijzen uitgereikt in 17 landen. De genomineerden deelden tijdens een bijzondere avond hun ervaringen. Deze awards maken deel uit van Microsoft’s inspanningen om diversiteit en inclusie te bevorderen en om het volgende generatie vrouwelijk technisch talent te inspireren.

Nederlandse genomineerden en winnaar

Naast Marjolein Opsteegh bestond de lijst van genomineerden in Nederland uit: Marjolijn Warnock-van Dingenen, Marieke van der Werf, Justine Wolters, Alla Khoruzha, Femke Cornelissen, Kathy Riemann, Saskia Groenewegen, Emily van Putten, Mirjam van Olst, Bianca van der Woude, Grace Galdos Arenas MSc., Heidi Custers, Daria Huszar en Sophie Kuijt. Sophie Kuijt is de winnaar van de Nederlandse Microsoft Power Women Award.

Gefeliciteerd aan alle genomineerden en de winnaar voor hun prestaties en hun bijdrage aan een diversere en inclusievere techsector.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

In juni heeft Inergy met succes de hercertificeringsaudit voor ISO27001 doorstaan. Ondanks de steeds strengere audits, waarbij de nadruk ligt...

Lees verder

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Tijdens het VNG Jaarcongres 2024 op 25 en 26 juni in het Groene Hart is Inergy natuurlijk weer aanwezig om...

Lees verder

Snowflake security issue, klanten Inergy niet geraakt

Snowflake security issue, klanten Inergy niet geraakt

update van 3 juni om 17.00 Vrijdagavond 31 mei 2024 verscheen er een post op de site van Hudson Rock,...

Lees verder