Snel naar content
locatie talking dinner vanaf straat gezien

Talking Dinner Vastgoed

Afgelopen week organiseerden wij samen met Sociëteit Vastgoed het Talking Dinner Vastgoed. Tijdens dit diner praatten beslissers in vastgoed bij over actuele, zakelijke thema’s en innovatie.

Het Talking Dinner vond deze keer plaats in het prachtige Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Claudia van Haeften (Sociëteit Vastgoed), Jan van der Doelen (ING), Vince Meens (CEO van meerdere Blockchain-, digitalisering- en Cryptobedrijven) en Rene van Veen (Inergy) gaven voorafgaand aan het diner presentaties.

Onze Young Professionals hebben hier een belangrijke bijdrage geleverd door een inspirerende demo te maken. Doel was om te laten zien hoeveel al mogelijk is met het combineren van openbare databronnen en AI. Deze demo was onderdeel van de presentatie van Rene van Veen.

De avond combineerde het nuttige met het aangename en gaf de deelnemers de mogelijkheid tot het leggen van nieuwe contacten onder het genot van een aangenaam diner.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Marjolein Opsteegh was genomineerd voor de Microsoft Power Women Award Nederland. Hoewel ze de prijs niet in de wacht heeft...

Lees verder

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

In juni heeft Inergy met succes de hercertificeringsaudit voor ISO27001 doorstaan. Ondanks de steeds strengere audits, waarbij de nadruk ligt...

Lees verder

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Tijdens het VNG Jaarcongres 2024 op 25 en 26 juni in het Groene Hart is Inergy natuurlijk weer aanwezig om...

Lees verder