Snel naar content

Talking Dinner Vastgoed

Afgelopen week organiseerden wij samen met Sociëteit Vastgoed het Talking Dinner Vastgoed. Tijdens dit diner praatten beslissers in vastgoed bij over actuele, zakelijke thema’s en innovatie.

Het Talking Dinner vond deze keer plaats in het prachtige Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Claudia van Haeften (Sociëteit Vastgoed), Jan van der Doelen (ING), Vince Meens (CEO van meerdere Blockchain-, digitalisering- en Cryptobedrijven) en Rene van Veen (Inergy) gaven voorafgaand aan het diner presentaties.

Onze Young Professionals hebben hier een belangrijke bijdrage geleverd door een inspirerende demo te maken. Doel was om te laten zien hoeveel al mogelijk is met het combineren van openbare databronnen en AI. Deze demo was onderdeel van de presentatie van Rene van Veen.

De avond combineerde het nuttige met het aangename en gaf de deelnemers de mogelijkheid tot het leggen van nieuwe contacten onder het genot van een aangenaam diner.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire geeft de vertaling van de Voorjaarsnota van de rijksoverheid. De circulaire bevat informatie over de invoering per 1...

Lees verder

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Eind mei onderging Inergy een externe ISO27001 audit en rondde deze succesvol af. De auditor heeft meer medewerkers van Inergy...

Lees verder

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy staat in de top 10 van koplopers in de wereld van digitale transformatie op het gebied van data- en...

Lees verder