Snel naar content
locatie talking dinner vanaf straat gezien

Talking Dinner Vastgoed

Afgelopen week organiseerden wij samen met Sociëteit Vastgoed het Talking Dinner Vastgoed. Tijdens dit diner praatten beslissers in vastgoed bij over actuele, zakelijke thema’s en innovatie.

Het Talking Dinner vond deze keer plaats in het prachtige Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Claudia van Haeften (Sociëteit Vastgoed), Jan van der Doelen (ING), Vince Meens (CEO van meerdere Blockchain-, digitalisering- en Cryptobedrijven) en Rene van Veen (Inergy) gaven voorafgaand aan het diner presentaties.

Onze Young Professionals hebben hier een belangrijke bijdrage geleverd door een inspirerende demo te maken. Doel was om te laten zien hoeveel al mogelijk is met het combineren van openbare databronnen en AI. Deze demo was onderdeel van de presentatie van Rene van Veen.

De avond combineerde het nuttige met het aangename en gaf de deelnemers de mogelijkheid tot het leggen van nieuwe contacten onder het genot van een aangenaam diner.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Inergy steunt de Voedselbank

Inergy steunt de Voedselbank

Traditiegetrouw stuurt Inergy geen kerstkaarten en -pakketten naar klanten en relaties in de decembermaand. In plaats daarvan steunen we een...

Lees verder

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Donderdag 17 november vond, speciaal voor onze klanten, het Data & Analytics Event plaats op ons kantoor in Woerden. We...

Lees verder

SqlDBM en Inergy kondigen samenwerking aan

SqlDBM en Inergy kondigen samenwerking aan

Inergy gaat samenwerken met SqlDBM als Silver Partner, met een focus op digitale exposure en cloudadoptiestrategie. Hiermee worden klanten ondersteund door...

Lees verder